Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen tatovører i dit område.

Skal du have en tatovering og bor du på Fyn? Find en tattoo Fyn – udvalget er stort

Det kan være du, er ovre og besøge en gammel ven eller veninde, eller måske du bare bor på Fyn, og du har allerede planer om få en tatovering,   så lad det ikke holde dig tilbage, bare fordi du befinder dig et andet sted, så søg på tattoo Fyn. Så finder du et hav af dygtige og erfarne tatovører, fx tattoo Odense, eller tattoo Kolding hvis køre turen, lidt sydvest fra Fyn ikke sætter grænser. Der har du mulighed for virkelig at se dig godt for inden du træffer en beslutning.

For det er en ret stor beslutning, at få lavet en tatovering. Selvom der er mulighed for at få lavet en tattoo cover up, hvis du fortryder – dvs. at få dækket den gamle tatovering med en ny eller få lavet den om til et nyt motiv, så er det bedst, hvis man kan vælge en tatovering, som man gider, at se på resten af sit liv.

Symbolik eller udsmykning? Tatoveringer kan udstråle mange ting

Nogle vælger at få tatoveringer blot for udsmykningens skyld, mens der ligger meget mere bag andre tatoveringer. Det kan være, at tatoveringen viser konens navn eller børnenes navn og fødselsdato, det kan også være, at tatoveringen skal minde dig om en nær ven, eller om en periode i dit liv. Det kan også være, at du bare elsker pingviner, og derfor har fået sådan en tatoveret på din ankel, eller fordi dit kælenavn er tulipan, så er det den blomst, der pryder din skulder.

Du kan være mest til små tatoveringer eller store tatovering. Og for at få tattoo inspiration til tatoveringen, kan du gå forbi din tatovør, og se billeder af, hvad han eller hun tidligere har lavet af kunstværker. Tatovøren har sikkert mapper fyldt med inspiration, som kan gøre det lettere for dig, at finde den tatovering, som passer perfekt til dig og din stil. Der kan være stor forskel på stilarten fra den ene tatovør til den anden, så det er vigtigt, at du finder netop den stil, som tiltaler dig mest. Under tattoo Fyn, kan du klikke dig ind, på hver enkelte tatovør salon og se deres inspirerende billeder, som der ville kunne gøre dig klogere, på dit næste valg.

Vil du have huller i ørerne eller en navle- elle næsepiercing? Det kan tatovøren også klare for dig

Hvorfor ikke få opfyldt din drøm om en flot navlepiercing eller huller i ørerne når du alligevel er hos tatovøren? De fleste tatovører tilbyder også alt inden for piercing og forhandler smukke smykker og andre udsmykninger til brug i dine piercinger. Det kan også være at du kaster dig ud i en tungepiercing. På tattoo salonen kan du få udført alt indenfor kropsudsmykning og nogle steder er det kun fantasien, som sætter grænser.

Du kan finde inspiration til alverdens kropsudsmykninger på nettet eller bare ved at gå en tur på Strøget eller på Vesterbro. Her vil du møde en masse mennesker, som har valgt at lade sig udsmykke hos en tatovør, og få lavet piercinger i ansigtet eller på kroppen. Stop dem og spørg, hvor de har fået lavet den flotte piercing eller tatovering, for den allerbedste reklame er de tidligere kunder. Og de vil sikkert føle sig smigrede, hvis du stopper og komplimenterer dem for deres tatovering eller piercing, og hvem ved måske ligger salonen et sted nær dig på tattoo Fyn, så du ikke har særlig langt.