Du skal have lavet en tatovering hos en fra tattoo Odense. her er hvad du har behov at vide om tatoveringer

Du har besluttet dig for, at få lavet en tatovering af en på tattoo Odense, og nu mangler du bare at træffe alle de vigtige valg om stilart, størrelse og placering på kroppen, og ikke mindst, hvilken tatovør i Odense, som skal lave den på dig. Du finder en masse inspiration på nettet og i diverse blade og magasiner. Du kan også finde billeder af kendte personer med tatoveringer, som du kan lade dig inspirere af, eller gå en tur ned ad gågaden i Odense en sommerdag, og se på andre folk med tatoveringer. Du kan selvfølgelig også altid besøge en eller flere tattoo saloner fra tattoo Odense, for at se billeder af deres tidligere kunders mesterværker, og på den måde finde frem til den bedste tatovør i Odense.

Gør et godt forarbejde og vær sikker på at vælge præcis den tatovering, som passer til dig og din stil. Du har måske allerede et klart billede af, hvordan din tatovering skal se ud? Så er det bare om at få det tegnet ned på papir som en skitse, og så kan du i samarbejde med tatovøren du finder på tattoo odense udarbejde det endelige motiv. En tatovering er fuld af detaljer, så der er meget der skal diskuteres og afklares inden det endelige billede ligger klar. Men de fleste tatovører er super gode til at sætte sig i deres kunders sted og kan også komme med gode råd om, hvilken stil der passer bedst til dig. Så lyt til dem og kom på den måde frem til, hvordan din tatovering skal se ud. Når det er gjort, kan du roligt lægge dig til rette på tatovørens briks og lade mesterværket begynde at tage form på din krop.

Hvad er en tatovering egentlig?

De fleste ved godt, hvad en tatovering er. Men ved de helt præcis, hvad det er?. En tatovering er en permanent markering på huden, som kunstnerne fra fra tattoo odense udfører med blæk ved hjælp af små nåle. Blækket lægger sig i hudens underlag.

Tatoveringens historie går mange tusinder år tilbage og findes i kulturer over hele verden. Den har altid været en accepteret form for kunst på kroppen.

En tatovering kan være et minde, et udtryk om en interesse eller hobby (for eksempel en motorcykel), eller en kærlighedserklæring. Tidligere har tatoveringer været en udtryksform, til at fortælle en historie eller har været en del af et ritual i en kultur eller stamme. En tatovering kan skrives med forskellige skriftformer eller laves som et symbol eller et motiv. 

Kender du de forskellige stilarter indenfor tatovering?

Der er ingen grænser for, hvilke motiver folk får tatoveret på deres krop. Det er alt fra hunde og andre dyr, roser, skibe, billeder af deres nære familie, måske deres barn, kirsebær, sommerfugle, delfiner eller våben. Der er mange, som får lavet et specielt symbol, som de selv har kreeret, og som har en helt specielt betydning for dem. Det kan også være en dato, for eksempel deres bryllupsdato eller datoer og navne på deres barn eller børn. En tatovering er en personlig kropsudsmykning og derfor kan du tillægge den præcis det, som du synes, at den skal symbolisere. Du kan vælge en tatovering af den mere klassiske type. Det kan være en rose, et hjerte eller en sommerfugl. Mange små fine motiver, som enhver tatovør her på tattoo odense vil kunne lave, men dog er der nok forskel på hvilken stilart, hver enkelte er bedst til, så søg derfor alligevel nøje.

Du kan også gå efter en tribal tattoo, som er en tatoveringsgenre, der stammer fra de forskellige folkeslags stammefolk rundt omkring i hele verden. En tribal tattoo symbolisere råstyrke og manddom, og blev oprindeligt lavet for at vise, hvilke ritualer den enkelte have bestået, for eksempel en manddomsprøve eller deltagelse i krig. Det kunne også være et symbol på en begravelse, et bryllup eller en fødsel. Fælles for alle tribal tattoo er, at tatovøren på tattoo odense laver den typisk i sort blæk, nogle gange dog med enten en grå skygge eller en rød farve. Denne type tatoveringer har rene linjer, og er utrolig smukke og fascinerende at betragte. Der er meget symbolik i en tribal tattoo.

En anden type tatovering, som også udtrykker råstyrke og udholdenhed, er de såkaldte viking tattoo. De er motiver af vikinger (deraf navnet), og kan være et billede af en viking, et vikingeskib, et våbenskjold eller et våben fra vikingetiden.

Der er også noget kaldet wolf tattoos. Det er selvfølgelig et motiv at en eller flere ulve. Det mest populære motiv er af en ulv, der hyler mod månen. En ulvetatovering er et tegn på stærke familiebånd og viser også kærlighed. Får du for eksempel tatoveret en ulveunge eller en ulvepote, viser det kærlighed til et enkelt familiemedlem, måske et barn. Så en wolf tattoo er en meget personlig tatovering, som fortæller noget om dit forhold til din familie.

Så er der også 3D tatoveringer. Det er som navnet siger meget realistiske tatovering. De kan være motiver af børn, hunde, åbne sår, og får ofte folk til at kigge en ekstra gang, når de ser din 3D tatovering. De er så realistiske, at man nogle gange ikke tror sine egne øjne når man ser en 3D tatovering. De kan også være ret skræmmende at se på, hvis de indeholder blod eller sågar knogler og indvolde. Så du skal nok være den mere rå type, for at vælge den slags tatovering. valg af 3D tatovering, er ikke noget alle tatovør fra tattoo odense kan klare, det kræver et stort talent, så der skal du være omhyggelig med, at finde den helt rigtige tatovør, da der ikke skal meget til, at resultatet bliver dårligt. det kan være fornuftigt at have både, at have tattoo Midtjylland og Tattoo Sjælland med i søgningen her.

Er du den mere feminine type, så vil en smuk blomst, en farverig sommerfugl eller en sød delfin nok mere være noget for dig. 

Har du fortrudt din tatovering? Så er der hjælp at hente

Det er ikke altid, at man træffer de bedste beslutninger når man er ung. Måske var du forelsket til op over begge ører og du valgte derfor, at få tatoveret din kæreste Ingrids navn i et hjerte på din skulder. Her 25 år efter er Ingrid for længst ude af dit liv, og dine efterfølgende store kærligheder har surt spurgt ind til, hvem Ingrid er. Så nu skal det være slut med Ingrid.

Du kan vælge at få lavet en såkaldt tattoo cover up hos en fra tattoo Odense, som er en ny tatovering lavet oven i den gamle. Her går tatovøren ind og tatoverer et nyt motiv oven i det gamle, og bruger dele af den gamle tatovering, til at skabe en ny og flot tatovering. Og så er Ingrid fortid til glæde for din nye kæreste eller kone.

Du kan også vælge at finde den mere langsommelige metode her på tattoo Odense, og få fjernet din tatovering ved hjælp af laserbehandlinger. Du skal dog være tålmodig og have den store pengepung oppe af lommen, for det er ikke nok med en eller to laserbehandlinger, for at fjerne din tatovering. Alt efter størrelse, kan det tage op til 20 behandlinger med laser, før din tatovering er fuldstændig fjernet fra din krop. Og nogle gange er det ikke muligt, at fjerne den helt, da noget blæk lægger sig så dybt under din hud, at den ikke kan fjernes igen. Men som sagt, at det muligt at få fjernet din tatovering, som du så inderligt har fortrudt, at du fik lavet dengang i 80’erne, hvor du og gutterne var på druktur på Mallorca. Ring til en klinik på tattoo Odense med speciale i fjernelse af tatoveringer med laser, og hør om mulighederne for at fjerne din tatovering. 

Sådan plejer du din nye tatovering

Når du har fået lavet en ny tatovering, er det vigtigt, at du følger nogle simple råd omkring pasning og pleje, så du dermed undgår infektion og tatoveringen beholder sine flotte farver og linjer.

En tatovering er et personligt og permanent stykke kunst, som du bærer på din krop resten af livet. Hvis du passer godt på din tatovering, lige når du har fået den lavet af den dygtige og professionelle tatovør som du fandt på tattoo Odense, kan du være sikker på, at den vil holde sig flot, og samtidig er risikoen for infektion minimeret. Pleje af ny tatovering er vigtigt fordi, at der er lavet huller i huden, da din tatovering blev lavet med nåle. Der vil dannes sårskorper i huden, der hvor din tatovering er lavet. Du plejer din tatovering for at gøre helingsprocessen kortere og for at forhindre betændelse i tatoveringen. Følger du nogle simple råd i forbindelse med en helt ny tatovering, er med til, at din tatovering bliver helt perfekt. Kort fortalt, drejer det sig om, at fremskynde hurtig heling af tatoveringen og at forhindre, at der går infektion i tatoveringen. Sørg for at tatoveringen får fugt og beskyttelse.

Du vil få påført at lag fugtighedscreme over hele din tatovering inden du forlader tattoo shoppen. Så vil tatovøren dække hele din tatovering med et lag plastfolie eller en anden form for bandage. Og ja, det kan være svært at lade være med at fjerne folien, for du er selvfølgelig nysgerrig efter at se resultatet, men du skal lade det sidde på i mindst et par timer efter at du har fået lavet tatoveringen. Det er lidt op til størrelse og placeringen af din tatovering, hvor længe du bør lade det sidde på. Der er en grund til, at der er lagt folie på. Det er for at beskytte den tatovering som du, fik lavet hos tatovøren fra  tattoo Odense, mod skidt og snavs, irritation fra beklædningsgenstande og selvfølgelig direkte sollys. Efter et par timer, skal du vaske din tatovering. Og efter omkring 5 timer, skal du fjerne bandagen og forsigtigt vaske din tatovering med noget antibakteriel sæbe.

Du skal være opmærksom på, at din hud vil være en del øm efter at du har fået lavet tatoveringen, og du skal derfor være utrolig forsigtig når du skal rense din hud. Du skal altid bruge lunken vand til at rense en ny tattoo Odense med. Når du har renset den skal du give den et nyt lag fugtighedscreme. Du skal herefter sørge for, at din hud er ren og tør og undgå at gå i svømmehal eller tage karbad. Det er dog ikke noget problem, at gå i brusebad med din tatovering. Det er desuden vigtigt, at du ikke udsætter din nye tatovering for direkte sollys, fordi især de farvede tatovering kan falme af solens stråler. Hvis du ikke kan undgå at komme i direkte sollys, bør du dække tatoveringen med et tykt lag solcreme med en meget høj faktor. Så gælder det ellers bare om at være tålmodig og give din tatovering den tid, den har brug for at hele 100 procent. Det kommer helt an på hvor stor din tatovering er, hvor længe den er om at hele. Det kan tage alt fra uger til måneder. 

lad for alt i verden være med at klø i din tatovering. Du kan komme til at kradse hul i huden, og så er risikoen for at få infektion langt større. Hvis din kløen bliver uudholdelig, bør du straks kontakte den tatovør på tattoo Odense, som har lavet din tatovering, for det kan være, at du har fået en allergisk reaktion. Det er dog yderst sjældent, at der går infektion i en tatovering. Sker det sjældne, at din tatovering mister noget af sin farve, bør du gå tilbage til tattoo Odense salonen, og få tatovøren til at gå din tatovering igennem igen, selvfølgelig uden at det skal koste dig en krone. Det er i det hele taget helt almindelig praksis, at tatoveringen gennemgås efter cirka 6 uger. Så kan tatovøren rette eventuelle uregelmæssigheder eller mangler, og du får et helt perfekt resultat.