Leder du efter den perfekte tatovør på tattoo Århus?

Bor du i Århus og er du på jagt efter en dygtig, kreativ og professionel tatovør her på tattoo Århus, som kan give dig en ny og flot tatovering, så kan du her læse, hvad du skal overveje inden du beslutter dig for, hvilken tatovering du skal få, hvem der skal lave den og hvordan du plejer den. Du kan også læse lidt om piercinger, for måske er du mere til den slags kropsudsmykning – ja, hvorfor ikke få en af hver.

Nu skal det være – du skal have den tatovering, du har drømt om i flere år. Hvordan skal den se ud?

De fleste går og drømmer om en tatovering og overvejer, hvordan den skal se ud i flere år, før de rent faktisk får den lavet. Det er skam også en rigtig stor beslutning, som skal overvejes nøje inden man bare kaster sig ud i, at booke en tatovør her på tattoo Århus, og det skal helst ikke være en impulshandling, der sker i fuldskab eller i et svagt øjeblik, under gruppepres. Det er en beslutning for livet, så det er meget vigtigt, at du træffer det rigtige valg, både når det gælder motiv og placering af tatoveringen på din krop.

Du kan finde inspiration til, hvordan din nye tatovering skal se ud, ved at google tattoo Århus og finde billeder af de mange forskellige stilarter og motiver. Du kan se, hvad de forskellige tattoo artister rundt omkring på tattoo Århus kan, og eventuelt også besøge dem, og se billeder af deres tidligere kunders tatoveringer. Så kan du samtidig få en snak med dem om dine ønsker og forestilling om, hvordan din tatovering skal se ud. Det er altid godt med lidt sparring med en professionel tatovør, som kan give dig gode råd omkring størrelse og placering samt stilart.

Du skal have en tatovering, som passer til dig og din stil, og som du kan holde ud at se på i mange år. For en tatovering er noget du får for livet, og som sikkert også er en meget personlig ting. Mange vælger at få lavet et motiv, som er personligt, valgt ud fra en livsfilosofi eller en begivenhed – lykkelig eller tragisk – og som så skal være et evigt minde om de. Det kan være et hjerte, som minder dig om din afdøde mor eller far, et firkløver, som minder dig om dig og dine 3 bedste veninder eller et vers fra en sang, som går lige i dit hjerte, og som derfor har en stor betydning for dig. Vælg med hjertet og ikke ud fra hvad andre synes er fedt eller hvad der lige er trenden nu. Det skal være din beslutning, for det er din krop som skal bære tatoveringen.

Kender du de forskellige stilarter som der findes?

Der findes mange forskellige stilarter inden for tatoveringskunsten. Det kan være en rose, et hjerte, et anker, en firkløver eller en slange og er som regel lavet i et farvestrålende design. Det kan også være et tatovering af en delfin eller en ugle, fordi det er dit yndlingsdyr.

En klassisk tatovering kan være en lille diskret tatovering på undersiden af dit håndled eller bag dit øre, eller en stor og prangende tatovering, som pryder hele din ryg, Valget er dit. Du kan også vælge en tatovering, som vidner om dit mandsmod og din udprægede viljestyrke. Så kunne det være en såkaldt viking tattoo, som – som navnet indikerer – er en tatovering af en viking eller noget vikinge relateret, som for eksempel et skjold, et sværd eller et vikingeskib.

Du kan vælge en wolf tattoo, som er en tatovering af en ulv eller flere ulve. En sådan tatovering vidner om, at du er et familiemenneske med stærke familiære bånd, og som vogter over din familie, som en ulv vil gøre det over sine ulveunger. Det kan være at du er mere til den romantiske stilart – så kan du vælge at få tatoveret en række små roser eller firkløvere langs dit håndled. Husk at en tatovering er personlig, så det skal være en, der passer til dig og din stil – hele livet. 

Fortryder du inderligt, at du fik lavet en tatovering?

Hvis du er gået hen og har fortrudt, at du fik lavet en tatovering af et skibsanker på din overarm, da du i en kort periode af dit liv sejlede på verdenshavene, så er der heldigvis håb forude. Du kan få dækket den tatovering, udført af artisterne her på tattoo Århus. Tatovøren lægger blot en ny tatovering oveni den gamle, og på den måde slipper du for synet af den gamle.

Er du mere til, slet ikke at have en tatovering, så må du i gang med adskillige laserbehandlinger, som kan fjerne din tatovering. Det koster omkring 500 kroner pr. behandling, og det kan være, at der skal alt fra 3 til 20 behandlinger til, før din tatovering er fuldstændig væk. Det er en smertefuld affære, at få fjernet tatoveringer ved hjælp af laserbehandling, så du må bide tænderne sammen mens det står på. Men så kan du til gengæld, efter et antal laserbehandlinger, gå der fra uden den tatovering du kom med.

Så gør op med dig selv, hvilken metode du har brug for, og gå tattoo Århus og find en klinik, som udfører den slags behandlinger. I Århus er der for eksempel Laser Removel Clinic, Marselis Boulevard 169, 8000 Aarhus C, som kan hjælpe dig af med din tattoo Århus. Ellers kan du udvide din søgning, hvis du vil finde flere resultater fx. tattoo Midtjylland

Husk at pleje og passe din tatovering

Når tattoo Århus salonen, som du satte på opgaven, har lavet din tatovering, er det vigtigt, at du først vasker den efter nogle timer. Og skån den for sollys i de første uger. Du skal tænke på, at tatoveringen er et åbent sår de første uger efter at den er blevet lavet, og er derfor meget modtagelig og sart overfor snavs og skidt, som kan give infektion og betændelse. Sker det, kan tatoveringen blive misfarvet, og der kan i værste tilfælde opstå ardannelser. Så undgå komplikationer med din nye tatovering, og følg den professionelle tatovørs gode råd omkring hygiejne og pleje af tatoveringen.

Er du mere til en piercing end en tatovering, så få en piercing Århus

Det kan være, at du hører til den gruppe mennesker, som ikke bryder sig om tanken om at skulle stikkes med små nåle, for at få en tatovering. Men du er stadig opsat på, at få lavet en flot kropsudsmykning. Så kan det være, at du skal finde en piercer på tattoo Århus eller fx. tattoo Esbjerg. hvor skal piercingen sidde og hvilken type skal det være? Du kan altid vælge den ”nemme” løsning, og få lavet huller i ørerne, måske endda 2 i hvert øre.

Er du til noget lidt mere eksotisk, kan du vælge, at få lavet en navlepiercing eller en tungepiercing. De lidt mere modige vælger måske en piercing i brystvorten (en nipple piercing) eller går hele vejen, og får lavet en genital piercing, det vil sige, en piercing i kønsorganet. Hos kvinden kunne det være en Christina piercing, som er en piercing i venusbjerget. Den kan udsmykkes med enten en lige eller en buet stav, eller en ring. Og ringen kan endda have vedhæng, så det ser virkelig smukt ud. Og mon ikke det vil være en god overraskelse for kæresten?.

Vidste du at en piercing også kan have en smertestillende virkning. Er du en af de utallige danskere, som flere gange om året bliver ramt af et alvorligt migræneanfald, som betyder flere sygedage og at du er sengeliggende med hovedpine, kvalme og nogle gange opkastninger? Så er der godt nyt til dig.

Du kan vælge at få lavet en såkaldt Daith piercing, også kaldet en migrænepiercing hos en af mange piercer, her på tattoo Århus. En daith piercing sættes i brusken i øret på et punkt, som også akupunkturen bruger. Et tryk på dette punkt virker smertestillende og kan i nogle tilfælde fjerne dine migræneanfald helt. Nogle gange kun delvist ved at nedsætte smerterne ved hovedpine. Men nok til, at du ikke behøver at sygemelde dig. Selvom effekten af en daith piercing ikke er videnskabeligt bevist, så udtaler mange, som har fået lavet en sådan piercing, at de oplever en klar forbedring af smerterne under et migræne anfald. Så er du hårdt ramt at migræne og har prøvet andre midler for at slippe af med den, så kunne du måske overveje at få lavet en migrænepiercing. Det skader jo ikke at prøve – udover en smule smerte ved at få den lavet. Snak med en professionel piercer omkring hvordan det foregår, og gå hjem og overvej det inden du måske booker en tid på tattoo Århus.