Skal du have en tatovering og har behov for en tatovør i Horsens?

Der findes en række dygtige tatovører, og du kan få lavet en tatovering hos en af de mange dygtige og professionelle tatovører som gemmer sig under tattoo Horsens.

Når du først har besluttet dig for at få din første tatovering, eller måske er det endnu en tatovering til samlingen, så kan du sikkert næsten ikke vente med at komme afsted og få den lavet. Det er vigtigt, at du træffer det rigtige valg med hensyn til, hvilken tatovør under tattoo Horsens du vælger. Du skal både se på kemien mellem dig og tatovøren og selvfølgelig også på kvaliteten af den vare tatovøren leverer. Du skal måske tale med flere forskellige tatovører og se deres materiale inden du endeligt beslutter dig. Du er altid velkommen til at gå forbi den lokale tattoo salon og få en snak om dine ønsker og forventninger til, hvad du skal have lavet af udsmykning på din krop.

Og du skal huske, at det er en beslutning for livet, så tænk dig om en ekstra gang, inden du lader tatovøren bruge sine tatoverings redskaber på dig. For man kan ikke fortryde når først tatoveringen er lavet. Så et godt råd er: Hent en masse inspiration, spørg dine venner og familie til råds og se de tidligere værker af tatovørens inden du beslutter dig. Har du gjort alt dette forarbejde, så er det så godt som sikkert, at du bliver glad for din tatovering.

Har du en stil eller noget du gerne vil udstråle med din tatovering? Sig det med en tattoo

Når du skal have lavet din tattoo, så vil du sikkert gerne have lavet en tusch, som passer helt perfekt til dig og din stil, hvad enten du er den rå og hårde type eller den bløde og feminine type, kan med sikkerhed finde den salon der passer bedst til dig under tattoo horsens.

Det er derfor vigtigt, at du virkelig overvejer hvilket motiv det skal være, hvor stor tatoveringen skal være og hvor den skal placeres på din krop. Det kan være, at det skal være en privat tatovering, til minde om noget meget privat, og så bør du også placere den et sted, som man ikke lige ser, hvis du for eksempel har t-shirt på. Det kunne være en rygtatovering, en lændetatovering eller en tatovering på låret. Er det en tatovering, som du gerne vil flashe om sommeren, så vælg at få den lavet på din overarm, dit håndled eller din læg. Så kan du være helt sikker på, at der vil blive lagt mærke til dig når du spadserer hen langs vandkanten på en varm sommerdag.

Skal din tatovering følges op af en piercing? de fleste tattoo Horsens saloner ordner også det ønske

Du synes måske ikke, at det er nok med en tatovering for at forskønne eller udsmykke din krop. Så kan du vælge at få lavet en kropspiercing. Det kunne være en tungepiercing, en navlepiercing eller en piercing i næsen. Uanset hvilken piercing du vælger, så kan du let finde en tatovør ved at søge tattoo Horsens. Og du kan også være ret sikker på, at tattoo salonen har et stort udvalg af smykker til din ny lavede piercing.

når din piercing er helet og klar til at blive vist frem, kan du fremvise et flot smykke. Og det er jo den helt rigtige sæson til at fremvise din nye flotte navlepiercing på stranden.

Husk altid, når du får lavet en piercing, at hygiejnen skal være i top. Det gælder både hos tatovøren, som laver din piercing og hos dig selv – specielt i helingsfasen. Du er altid velkommen til at kræve at se beviser på, at tatovøren er uddannet til at måtte lave piercing opgaver, og hvis ikke du kan få præsenteret beviser på det, bør du overveje at søge videre blandt de mange saloner under tattoo horsens. For er hygiejnen ikke i orden når der udføres en piercing eller laves en tatovering, kan der gå infektion i, og du kan ende med at få betændelse og ardannelse, som vil være et evigt dårligt minde om din piercing eller tatovering. Så dobbelt tjek, at der er styr på alt hvad der hedder hygiejne og rengøring af nåle og andre instrumenter, inden du lægger dig på briksen hos tatovøren. 

Er du en traditionel tøs eller en bad boy? Din tatovering siger meget om dig

Når du skal vælge en ny tatovering, kan det være en stor fordel, at have styr på de forskellige genrer og stilarter, som der findes indenfor tatoveringer.  Der er de helt traditionelle tatoveringer, som for eksempel en blomst eller et hjerte. Så er der stammetatoveringerne, som kommer fra de new zealandske maoriers kultur, og som er lavet helt i sort blæk. Du kan evt. kontakte en af de saloner der befinder sig under tattoo horsens, og forhøre dig om, hvem af de ansatte der bedst kan udføre dit ønske.

Der er også de kinesiske, som for eksempel en flot farvestrålende drage, en kinesisk kriger i kamp eller en slange, som snor sig om dit underben. Det kan også være, at du er mere til et ord eller en sætning, som betyder noget helt specielt for dig, måske er det din bryllupsdag eller datoen for dine børns fødsels. Det kan også være en sætning, som symboliserer din livsfilosofi, eller måske er du bare vild med kirsebær, og vil have dem tatoveret på oversiden af dine fødder. Tattoo Horsens har artister, som har speciale inde for enden dyr eller menneske motiver, så tjek nøje op på dette, så du kan blive allermest glad for resultatet. 

Der er virkelig mange muligheder for at udtrykke sig med en tatovering. Du skal også tage stilling til, om det skal være en stor og prangende tatovering eller en mindre og knap så iøjnefaldende tusch. Mulighederne er mange. Det vigtigste er, at det er en tatovering, som passer perfekt til dig og som du vil være glad for i mange, mange år.

Åh nej, du har fortrudt din tatovering!

Skulle det alligevel ske, at du fortryder din tatovering, så kan du enten vælge at få den fjernet ved hjælp af laser, eller du kan få lavet en såkaldt tattoo cover up. Vælger du en fjernelse med laser, må du indstille dig på, at det er en meget lang og bekostelig affære, og det er ikke sikkert, at tatoveringen kan fjernes 100 %. Vælger du derimod en tattoo cover up, så vil tatovøren lave en ny og flot tatovering ovenpå den gamle tatovering, som du har fortrudt. På den måde kan du igen blive glad for at se dig selv i spejlet når du møder din tatovering i dit spejlbillede.

Ligemeget hvilken beslutning du træffer, så er udvalget stort blandt de mange dygtige tatovører under tattoo Horsens. Ellers er der ekstra muligheder at hente, ved at klikke sig ind på tattoo Nordjylland, hvor du evt. kan kigge på mulighederne under tattoo Silkeborg.