Har du besluttet dig for at få en tatovering? Se på tattoo Viborg – udvalget er stort

Hvis du er en af dem, som længe har gået og overvejet, at få lavet en tatovering, så kig efter tatovør på tattoo Viborg. Der er mange dygtige og top professionelle tatovører i Viborg, og du kan ringe rundt eller besøge dem, for at se, hvad de kan og høre om deres priser. Du kan prøve at udvide dit søgeområde hvis du gerne vil se hvad der ellers gemmer sig af muligheder, i for eksempel tattoo Nordjylland eller tattoo Sønderjylland 

Er du til en stor tatovering eller mere til små tatoveringer, så skal du have besluttet, hvordan din nye tattoo skal se ud. Der er mange forskellige stilarter, og det kan være svært at vælge. Men først og fremmest er det meget vigtigt, at du vælger en tatovering, som passer til dig og din stil og personlighed. 

Har du styr på stil, størrelse og placering af din nye tatovering?

Det kan være svært at beslutte sig for, hvordan ens første tatovering skal se ud – ja, det kan selvfølgelig også være svært at vælge hvordan den næste tatovering til samlingen skal se ud. De fleste får tatoveret flere tatoveringer indenfor den samme stilart, så det danner et mere helt billede og de enkelte tatoveringer passer sammen.

Måske har du allerede et klart billede af, hvordan din tatovering skal se ud, for det er noget du har gennemtænkt og designet inde i dit hoved igennem de sidste mange år – og nu skal det være. Du skal have en tatovering nu som ligger, i dit søgeområde, tattoo Viborg er første gode skridt på vejen. Du kan eventuelt tage et billede af en tatovering, som ligner den, du gerne vil have lavet med i tattoo salonen, eller du kan tegne en skitse, hvis du har de evner. Så kan du og tatovøren som du finder på Tattoo Viborg sammen lave den endelige tegning, som skal tatoveres på din krop.

Du skal også have fundet ud af, hvor stor din nye tatovering skal være, og hvor på din krop, at den skal placeres. Du kan selvfølgelig tale med tatovøren om alt dette når du møder op, men det er altid rarest, hvis du har gjort dig nogle tanker og er rimelig afklaret omkring, hvor din tatovering skal sidde, hvor stor den skal være og hvordan den skal se ud.

Hvilken stil indenfor tatovering er du til? Find inspiration til din tatovering her

Du kan altid finde masser af billeder af tatoveringer på nettet eller i diverse magasiner og blade. Du kan også besøge nogle forskellige tattoo saloner, og se billeder af tidligere kunders mesterværker, og lade dig inspirere af dem, eller ved at tjekke galleri på hver enkelte tatovør her på tattoo Viborg. Der findes næsten altid nogle mapper med billeder af tatoveringer hos tatovøren til inspiration, og dem kan du kigge forbi og bladre igennem. Så får du nogle forskellige input til tatoveringer og du kan måske bedre beslutte dig for, hvordan din egen skal se ud.

Der findes mange forskellige stilarter og genrer indenfor tatoveringskunsten og din tatovør på tattoo Viborg, skal nok guide og forstå dig, så du vælger helt rigtig ang. motivet.

Der er også viking tattoo, som selvfølgelig viser vikinger eller vikingeskibe. Disse skal udtrykke mod og manddom og ikke mindst styrke. Præcis som vi ser de rigtige vikinger med deres mod og styrke. Så er du rå og maskulin, så skal du måske vælge at få lavet en viking hos en tattoo Viborg, og er du derimod mere feminin, og ønsker at vise dette med din tatovering, så kan du vælge at få tatoveret en flot blomst, et sødt dyr eller en sjov sætning på din arm. 

Husk at passe godt på din nye tatovering – især de første par uger

Det er meget vigtigt, at du husker at passe godt på din tatovering og skåne den mod sol – specielt i de første uger efter at du har fået den lavet. Der er huden stadig et åbent sår og det er vigtigt, at det får lov at hele fuldstændigt, inden du begynder at solbade eller smøre dig med cremer. Undgå så vidt muligt at berøre din tatovering i de første uger, da der dermed er en større risiko for, at der går infektion og betændelse i tatoveringen, og det kan føre til ardannelser og dermed en grim tatovering. Så giv tatoveringen ro i de første uger efter at du har fået lavet din tattoo Viborg – og derefter kan du flashe den på stranden eller til den nye kæreste. 

Har du overvejet en piercing? Det kan din tattoo Viborg måske også klare

De fleste tattoo saloner har også en professionel piercer, som kan klare alt indenfor kropspiercinger: tunge piercing, navle piercing, huller i ørerne eller en intimpiercing. Så når du alligevel er hos tatovøren for at få lavet din tatovering, kan du tage en snak med deres piercer om muligheder, se billeder og også se deres udvalg af smykker til kropsudsmykning. Måske er det en piercing, du skal kaste dig ud i næste gang.