Du har besluttet dig for at få en tatovering i tattoo Aalborg – men ved du hvordan den skal se ud?

Når du først har besluttet dig for at få en tatovering i tattoo Aalborg, vil du sikkert gerne snart have det gjort, så derfor er det vigtigt, at du får styr på stilarterne og mulighederne. Du skal tænke dig godt om, for en tatovering skal bæres hele livet, og derfor skal der gøres mange tanker og overvejelser inden du lægger dig til rette på tatovørens briks.

Er du til en diskret og enkel tatovering, som også skal være meget personlig, så kan du vælge at få en lille rose eller et symbol tatoveret på din ankel eller på dit håndled. Det kan for eksempel gøres i den klassiske stil, som oftest er meget farvestrålende, men også meget enkel. Du kan også vælge at få tatoveret et ordsprog, et vers fra din yndlingssang eller datoerne for dine børns fødsler. Det vigtigste er, at det er en tatovering, som du føler noget for, og som der måske ligger en historie eller anekdote bag. Folk med tatoveringer bliver ofte spurgt om, hvad deres tatovering betyder, og så er det jo meget fint, at kunne komme med en sjov eller rørende historie om, hvad tatoveringen betyder for dig.

Er du til en mere rå og mandig tatovering, så kan du vælge at lade dig udsmykke med en såkaldt viking tattoo. Der er helt sikkert en tattoo Aalborg, som kan lave en flot tatovering af en viking, et vikingevåbenskjold eller et vikingeskib eller måske en hjelm. En sådan tatovering viser din viljestyrke og mandighed og sender tankerne tilbage til de seje og koldblodige vikinger fra historien. En viking tattoo laves oftest sort blæk.

En anden stilart indenfor tatovering, er en tribal tattoo, det vil sige en stammetatovering. som laves oftest i sort blæk. Man kan dog vælge at tilføje en farve, for eksempel en dyb rød, for at tilføje et spændende element til den mørke tatovering. Det kan også være, at tatovøren i tattoo Aalborg lægger en skygge for at skabe mere dybde i tatoveringen. Det ses også nogle gange, at der er tilføjet et dyr, blomster eller et ekstra symbol til stammetatoveringen. En tribal tattoo stammer fra de gamle stammefolk rundt omkring i hele verden, og de brugte dem dengang til at udtrykke deres sociale status, deres religion og ved forskellige ceremonier, som bryllup og begravelse. Dengang blev stammetatoveringerne brugt til at vise, om man havde gennemgået for eksempel en manddomsprøve eller om man havde været i krig. 

En anden stilart er en såkaldt wolf tattoo, som selvfølgelig er en tatovering af en ulv eller flere ulve. Det kan for eksempel være at en ulv, der hyler mod månen. En wolf tattoo symboliserer loyalitet og hengivenhed overfor din familie, så er du en person, med stærke familiære bånd, så kan du vælge at få lavet en wolf hos en af de dygtige tattoo Aalborg saloner. Det kan være, at du synes at hele familien skal repræsenteres i tatoveringen, og så kan du få lavet en hel ”flok” ulve, eller blot en ulveunge eller en ulvepote for at symbolisere ét bestemt familiemedlem – for eksempel et barn. Hvis du får tatoveret to stille og rolige ulve, kan de være et symbol på kærlighed. Ulvene kan eventuelt laves sammen med et hjerte. I gamle dage symbolisere ulven ofte ondskab og mørke, men du skal huske på, at din tatovering symboliserer præcis det, som du ønsker at den skal symbolisere. 

Er du mere til en piercing end en tattoo? Der er uanede muligheder med en piercing.

Hvilken piercing skal du have lavet? Hvis du er til piercinger fremfor tatovering, kan du her få et kort overblik over, hvilke typer piercinger det er muligt, at få lavet. udnyt evt. muligheden for at tjekke annoncørenes  galleri på tattoo Aalborg, så du kan blive ledt lidt på vej mod den rigtige beslutning. Den mest almindelig og enkle – og ikke mindst, den mindst smertefulde af pieringerne, er huller i ørerne. Du kan vælge at få de helt almindelige huller i øreflipperne, men det er også muligt, at få lavet huller langs øret – placeringen bestemmer du. Det kan være en smule mere smertefuldt, at få lavet en piercing langs kanten af øret, da øret er mere hårdt her på grund at brusken, men det er ikke noget, som de fleste ikke kan klare uden.

Der findes mange forskellige måder at udsmykke en øre piercing på. Der findes stave, ringe, ørestikkere og hængende øreringe. En ørepiercing kan også have en smertelindrende effekt. Placeres en ring eller stav i brusken ved øregangen, vil den ofte have den samme virkning som en akupunkturs nåle, og du kan måske slippe af med de smerter du oplever, hvis du er en af de over 600.000 danskere, som lider af migræneanfald. Migrænepiercinger kaldes også for daith piercing, og virkningen af dem er dog ikke videnskabeligt bevist, men flere siger, at det har afhjulpet eller helt fjernet deres voldsomme hovedpine eller kvalme i forbindelse med migræneanfaldene. Det skulle dog være ret smertefuldt, at få lavet en daith piercing, men hvis den kan fjerne dine migræneanfald og give dig færre sygedage, så er det måske værd at overveje at finde en piercer i tattoo Aalborg, som kan klare det ønske for dig ellers prøv kræfter med fx. tattoo Herning og tattoo Holstebro, hvis du er måske er udenbys.

En mere intim slags af piercingerne er en Christina piercing. En Christina piercing er opkaldt efter den første kvinde, som man mener, har fået lavet denne slags intim piercing. Den placeres i venusbjerget og er til ren og skær udsmykning og har i modsætning til andre genital piercinger, ingen effekt for nydelsen, hverken for dig eller din partner. Men det ser smukt ud, og der findes mange forskellige flotte smykker, som kan sættes i en Christina piercing, for eksempel en lige eller en buet stav, eller en ring med eller uden vedhæng. 

Du kan også vælge at få lave en tungepiercing eller at få piercet din navle. Mulighederne er mange, så tag en snak med en professionel piercer i tattoo Aalborg og forhør, hvad der kan lade sig gøre.

Du skal altid vælge en professionel piercer hvilket du finder her på tattoo Aalborg, for når det gælder hygiejne i forbindelse med piercinger, så må du aldrig gå på kompromis. En piercing er meget sart de første uger efter at den er lavet, og der kan nemt gå infektion og betændelse i den, hvis den ikke passes og plejes, som du har fået besked på af den professionelle piercer. Gør du ikke det, kan du ende op med en rød, hævet og betændt piercing, som gør mere skade end gavn, og som kan bliver grim og arret i stedet for flot og fantastisk. Så pas godt på din piercing og dig selv, når du har fået lavet en piercing – så vil du få et flot kropssmykke, som du kan glædes over hver dag.

Har du taget en beslutning? Piercing eller tatovering? Eller både og?

Der er delte vande, når det gælder valget af enten en piercing eller en tatovering. Der er til gengæld mange, som synes godt om begge dele. Og der er selvfølgelig intet i vejen med at få lavet både tatoveringer og en eller mange flere piercinger. Du skal blot huske på, at det skal være en tattoo Aalborg, som er personlig og som er lige præcis, som du har ønsket, at den skal være. Både hvad angår størrelse, stil og placering. Og det samme gælder for piercinger.

Det er vigtigt, at den passer til dig og den type du er. Det spiller måske ikke så godt, hvis du er den klassiske pige, og du får en næseringe (tyrering). Det kan godt være, at de vil dreje hovedet efter dig når du tropper op på jobbet i jakkesæt og en næsepiercing. Så skal du måske hellere vælge en anden form for piercing, eller måske en diskret tatovering på anklen eller din balle. 

Hvad gør du, hvis du fortryder dit valg af piercing eller tatovering?

Du kan altid fjerne din piercing, hvis du fortryder den og huden vil vokse sammen igen. Det er der ingen ben i, og det vil din piercer i tattoo Aalborg høj sandlighed også fremlægge for dig.

Det sværere, hvis du fortryder din tatovering. Du kan vælge at få lavet en såkaldt tattoo cover up, hvor tatovøren går ind og laver en ny tatovering oveni den gamle. Der er grænser for hvad der kan dækkes med hvilket motiv, men ellers er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Du kan også vælge, at få lavet laserbehandlinger for at fjerne din tatovering. Det kan dog tage op til 20 laserbehandlinger, før den gamle tatovering er væk. Hør en klinik på tattoo Aalborg om fjernelse af tatovering med laser om, og hvad der er af muligheder.