Skal du have lavet din første tatovering? Se hvem der kan lave din tattoo her

Der findes rigtig mange dygtige og professionelle tatovører under tattoo Herning og omegn, som kan lave din første tatovering, eller endnu en til den efterhånden store samling. Du kan for eksempel bestille en tid hos Tattoo Fashion Herning, Østergade 32, 7400 Herning, som kan lave alt indenfor de forskellige stilarter og genrer indenfor tatoveringer, og som har et hold af dygtige og kreative artister i deres tattoo salon. Bestiller du en tid her, kan du være sikker på, at gå derfra med et flot kunstværk på kroppen, som du vil kunne glædes over resten af livet.  Du vil opleve en høj grad af professionalisme og personlig service hos Tattoo Fashion Herning, der findes derudover og Tattoo Fashion saloner i tattoo Århus og tattoo Esbjerg, som har samme standard. Er det ikke lige denne tattoo salon du synes om, så er der mange andre tattoo Herning saloner at vælge imellem.

gør dig selv den tjeneste at undersøge markedet indenfor tatovering grundigt, inden du booker en tid. Du skal være helt sikker på, at den specifikke tatovør kan lave præcis den tatovering, som du går og drømmer om. Der er stor forskel på det stykke arbejde den enkelte tatovør leverer, så se dig grundigt om og tag en snak med flere tattoo Herning saloner inden du booker en tid. Husk på, at det er din krop, og du skal kunne holde ud at se på tatoveringen resten af livet. Det er ok, at være meget længe om at tage den endelige beslutning og at have behov for at se hundredevis af billeder af tatovering til inspiration. En tatovering er nemlig ikke noget man bare lige laver om. 

Der findes mange stilarter inden for tatoveringskunsten – har du styr på dem?

Mange vælger som den første tatovering, at få en meget diskret og lille tatovering, måske på et knapt så synligt sted på kroppen. De vælger måske at få en lille rose, et hjerte eller en firkløver i nogle enkle farver. Eller et tegn eller symbol holdt i sort blæk. Til disse motiver, kunne det være en ide, at opsøge en tattoo Herning salon, med en lærling, da disse motiver, er starts motiver for dem, så du kan spare penge, frem for at tage en udlært < og dyr tatovør.

Der er de klassiske tatoveringer, som du sikkert kender; blomster, slanger, hjerter, skibe eller en havfrue eller nøgen dame. Den slags tatoveringer, som man før hen forbandt med sømænd og havets folk. Nu ses de også på helt almindelige mennesker, men har måske en anden betydning for dem der bærer dem, end de havde for sømanden.

Er du til en helt sort tatovering, kan du vælge at få en stammetatovering, en såkaldt tribal tattoo. Denne slags tatoveringer kommer oprindeligt fra forskellige stammefolk rundt om i verden, og særligt det new zealandske folk, Maoirerne, har nogle flotte og enkle tribal tattoos, som er meget benyttet som tatoveringer. En tribal tattoo er oftest lavet helt i sort med enkle linjer, og nogle gange lægges der en anden farve ind, for eksempel en rød eller orange, for at skabe dybde og dramatik i tatoveringen.

Der er også de meget flotte wolf tattoos, som der som navnet siger, er billeder af en eller flere ulve eller et helt ulvekoppel. En wolf tattoo signalerer stærke familiebånd og at du er et udpræget familiemenneske. Den kan også betyde udholdenhed og styrke. 

viking tattoo er en meget maskulin tatovering, som viser en viking, et vikingeskjold, et vikingeskib eller et vikingesværd. Her kan virkelig leges med kreativiteten og dybden. En viking tattoo er ofte af en vis størrelse. Kan du ikke beslutte dig til, hvordan din tatovering skal se ud, så gå på nettet og hent inspiration til en tatovering, kig i magasiner og blade, gå en tur en sommerdag og observer andres tatoveringer eller tag et smut forbi et par lokale tattoo Herning saloner, for at se billeder af tidligere kunders værker. Det vil gøre det nemmere for dig at pejle dig ind på, hvordan din tatovering skal se ud. 

Din tatovering fortæller en historie – hvad er din?

Mange får en tatovering for at fortælle en historie, mindes en begivenhed eller ære og mindes en afdød person. En tatovering er ofte meget personlig, og er tit tegnet specifikt til den, som skal bære den. Nogle medbringer et foto af en kær ven eller et barn til tatovøren, når de skal have lavet deres tattoo, og får det tatoveret på overarmen, andre ønsker at få tatoveret en dato på undersiden af underarmen, for at mindes et afdødt familiemedlem eller for at vise, hvornår ens børn er født. Der kan være mange grunde til at få en personlig tatovering.

Det er også meget brugt, at få tatoveret et citat eller et motto. Det kan være, at det beskriver din livsstil eller minder dig om en person, som du holder meget af. Det er en meget personlig ting, at få lavet en tattoo Herning, så tænk dig godt om inden du lader dig dekorere. Du skal se på den resten af livet. Du skal også overveje, om alle og enhver skal kunne se din tattoo Herning, eller om den kun skal være noget som du selv og din partner ved findes på din krop. Tænk derfor også over hvor du får den placeret. 

Fortryder du at du fik din tidligere kærestes navn tatoveret på kroppen?

Vi har sikkert alle gjort noget i vores unge dage, som vi fortryder – måske først mange år efter. Hvis du har fået lavet en tatovering da du var ung og på ferie med dine bedste venner, og I dengang synes, at det var en super god idé at få tatoveret en dolk på skulderbladet, men nu har du fortrudt, og ser allerhelst at den forsvinder fra din krop. Så kan du enten vælge at få lavet en tattoo cover up eller fjernet tatoveringen med laserbehandlinger.

En tattoo cover up er en tatovering, som laves oveni den gamle tatovering. Det vil sige, at tatovøren laver en ny og flot tatovering oven i den gamle og bruger måske dele af den gamle til at skabe en ny og flot tattoo Herning.

Hvis du gerne vil have fjernet din tatovering fuldstændigt, så er du nødt til at gennemgå en del laserbehandlinger, som langsomt fjerner mere og mere af tatoveringen. Du kan for eksempel ringe til Remove-it, som ligger i Ryesgade i Århus, og høre, hvilke muligheder de ser, for at fjerne den tattoo Herning, som du har fået lavet. Du skal dog være indstillet på, at det tager op til 20 behandlinger, før din tatovering er helt eller delvist fjernet, og det er betragteligt dyrere end at få lavet en tattoo cover up.

Er du til flere kropsudsmykninger? Så vælg at få en piercing

Piercinger stammer oprindeligt fra forskellige stammefolk, lige som tatoveringerne også gør. Piercinger begyndte for alvor at blive populære i 80’erne, hvor hele punkkulturen gjorde dem populære. Nu er det allemandseje og ca. hver 6 dansker har en piercing et eller andet sted på kroppen. En Piercing kan være alt fra huller i ørerne til en tungepiercing eller en genital piercing (en erotisk piercing).

Det er meget op til dit temperament, hvilken slags piercing du vælger. Men en ting er vigtigt, Få altid din Piercing lavet hos en professionel piercer som du kan finde på tattoo Herning, da du så kan regne med, at hygiejnen er i top og du dermed har en mindre risiko for at få infektion i piercingen – specielt i de første uger efter at du har fået den lavet.

Du kan vælge at få en meget personlig piercing, som kun ses af dig og din partner, det kunne for eksempel være en Christina piercing, som er en stav eller ring isat venusbjerget. Der findes også forskellige former for piercinger i ydre eller indre skamlæber og sågar en forhudspiercing, som sættes i huden, som dækker klitoris. Denne form for piercinger giver bæreren eller partneren en form for ekstra nydelse under sexakten.

Skal din piercing udelukkende være udsmykning, kan du vælge at få lavet en navlepiercing eller en piercing i kanten af øret.

Der findes også piercinger, som har en smertestillende effekt mod hovedpine og kvalme under et migræneanfald. Mange danskere får op til flere migræneanfald årligt, og må sygemelde sig, for at gå hjem og trække gardinerne for og gå i seng med voldsom hovedpine, kvalme og i nogle tilfælde også opkast. Så kan de vælge at få lavet en såkaldt Daith piercing (migræne piercing) hos en af de mange valgmuligheder på tattoo Herning, som efter sigende skulle fjerne smerterne eller dæmpe smerterne ved at migræneanfald. Det er ikke videnskabeligt dokumenteret, at en daith piercing afhjælper eller helt fjerner smerterne, men mange udtaler, at de har haft stor glæde af en sådan piercing. Du må dog være forberedt på, at det er meget smertefuldt, at få isat en daith piercing. Den sættes i brusken i øret på et punkt, som virker smertestillende, når der trykkes på det – præcis som ved en akupunkturnål. Men lider du meget at migræne, er det nok værd at bide tænderne sammen og tage den kortvarige smerte. For tænkt, hvis du i fremtiden slap for migræneanfald.