Du har besluttet dig for at få en tatovering i tattoo Holstebro

Du er måske kommet til den beslutning, at din krop vil se godt ud med lidt udsmykning, og har derfor besluttet, at få tjekke en salon i tattoo Holstebro. Her på siden kan du læse om tatoveringer, om hvordan du passer på den, og hvor om de mange forskellige stilarter indenfor tatoveringer. Du kan også læse om fjernelse af tatovering, og måske blive inspireret til at få en piercing. 

Du skal have en tatovering – og har du gjort dig nogen overvejelser?

Mange har gået med et billede af deres fremtidige tatovering inde i hovedet i lang tid, ja, måske i årevis, og så kommer der er tidspunkt i livet, hvor det føles helt rigtigt, at få den lavet. Så er det bare om at lave en tegning eller skitse af, hvordan du ønsker den skal se ud, så tatovøren og dig i samarbejde kan lave den endelige tegning af den og du kan få den tatoveret på kroppen.

Ved du ikke lige hvordan den skal se ud, så er der masser af inspiration at hente på nettet, i blade og magasiner eller hos tatovøren. De fleste tattoo Holstebro saloner har mapper med billeder til inspiration, eller billeder af de mesterværker, som de har lavet på tidligere kunder. Så smut forbi den lokale tatovør eller flere forskellige tatovører, for at hente inspiration til din tatovering.

Det kan være, at du ender med en helt klassisk tatovering, som for eksempel et hjerte med et navn i, en fugl, en blomst eller en slange eller tiger. Det kan også være, at du går efter en mere rå tatovering, så som en stammetatovering (en såkaldt tribal tattoo), som oftest laves i helt sort blæk og som stammer fra de forskellige stammefolk rundt om i verden. Oftest er inspirationen hentet fra de new zealandske maoirer, og deres kultur.

Vil du vise, at du er et menneske med stærke familiebånd, så kan du vælge at få tatoveret en ulv eller en flok ulve. Denne type tatoveringer, viser sammenhold i familien og at man får styrke gennem sin familie. Vil du vise manddom og styrke, kan du vælge at få lavet en viking tattoo, af et vikingeskib, en viking eller en vikingehjelm eller –skjold. Det kan også være, at du vil gå efter en helt simpel tatovering, som for eksempel et citat, som beskriver din livsfilosofi eller et motto, eller måske en dato. Datoen kunne være din bryllupsdato eller datoerne for dine børns fødsler. De fleste tatoveringer har en personlig betydning for den, der bærer den, og der ligger tit en god historie eller begivenhed bag tatoveringen. Så måske skal din tattoo Holstebro også fortælle noget personligt og betydningsfuldt om dig og en oplevelse, du har haft i livet.

Husk at passe godt på din tatovering – så holder den sig flot hele livet

Du bør beskytte din helt nye tatovering mod sollys de første mange uger efter at du har fået den lavet. Dels på grund af, at den stadig er et åbent sår efter stikhullerne fra tatovørnålen, og dels fordi den kan blegne i solen. Du ønsker sikkert, at den holder sig flot og farverig og skarp i linjerne så længe som muligt, og derfor bør du ikke udsætte den for alt for meget sollys – heller ikke selvom du gerne vil vise den på stranden til sommer. Pak den ind – i det mindste indtil den er fuldstændig helet. Så får du det flotteste resultat hele livet. Men Din tatovør i tattoo Holstebro salonen, skal med garanti nok give dig masser af god viden, med på vejen inden du tager derfra

Fortryder du din tatovering?

Selvom du selv synes, at det var en god idé, at få skrevet ekskærestens navn på din overarm, så er det ikke så fedt, når I ikke længere er sammen. Eller der var dengang du var på ferie, hvor du og gutterne fik lavet den samme tatovering af en nøgen dame på skulderen. Nu hader du den, hver gang du ser den i spejlet. Men der er håb forude. Det kan lade sig gøre enten at få fjernet tatoveringen ved hjælp af laserbehandling eller at få lavet en såkaldt tattoo cover up, som betyder, at tatovøren går ind og laver en ny tatovering oveni den gamle. På den måde, kan du få en ny og flot tatovering, lige som du ønsker det. Der er selvfølgelig visse begrænsninger i forhold til hvilke motiver man kan dække med hvad, så spørg din tatovør til råds om din tattoo Holstebro. Der er helt sikkert også en løsning der virker for dig.

Er mulighederne ikke helt så store i Holstebro som du havde håbet på, så er der ihvertfald muligheder at finde i tattoo Aalborg og tattoo Randers.

Ønsker du ikke en tatovering, men derimod en Piercing

Du er måske ikke lige til at få lavet en tusch på kroppen, men er derimod mere til en kropspiercing. Så kan du glæde dig over, at udvalget er stort, både hvad angår de forskellige piercingtyper, men også af dygtige professionelle piercere på tattoo Holstebro. Der er helt sikkert en dygtig piercer, i nærheden af, hvor du bor. Vidste du, at lige efter huller i ørerne, er en tragus piercing den mest populære piercing? En tragus piercing, er en piercing, som er placeret et sted langs kanten af øret, i brusken.

Du kan også vælge at få lavet en tunge piercing, en navle piercing eller en piercing i næsen. Eller hvorfor ikke prøve en af de mere erotiske intim piercinger, såsom en Christina piercing, som er placeret i venusbjerget. Den vil sikkert vække glæde i sengen hos din partner.

Husk altid at gå til en professionel tattoo Holstebro piercer, når du skal have lavet en piercing. På den måde undgår du, at der går betændelse i piercingen og derved grimme ardannelser og smerter i området omkring piercingen. En professionel piercer overholder alle regler om hygiejne i forbindelse med piercinger, og du kan sagtens forlange, at se hygiejnebeviser på, at reglerne overholdes. Hvis ikke de vil fremvise det, anbefales det, at du vælger en anden, til at lave din nye kropsudsmykning.

Gå sommeren i møde med en flot piercing og vælg nogle forskellige smykker, som du kan skifte ud, alt efter hvilket humør du er i.