Skal du have lavet en tatovering i tattoo Silkeborg

Det er blevet meget mainstream at få lavet personlige tatoveringer og flere og flere vælger at få tatoveret et minde eller et symbol på kroppen som et evigt minde om en begivenhed eller et nært familiemedlem.

Når du skal have lavet tatovering, så skal du have fundet den rigtige tatovør i tattoo Silkeborg, som forstår dine ønsker og som kan lave den stil indenfor tatovering, som du ønsker.

stilarterne spænder bredt indenfor tatoveringer. Du kan vælge den klassiske stil, tribal tattoo, moderne, viking tattoo, wolf tattoo eller noget helt andet. Du kan også tegne din helt egen skitse, så den bliver så unik og personlig som overhovedet muligt. Det vigtigste er, at du vælger en tattoo Silkeborg salon, som passer til din stil og din personlighed.

Har du styr på stilarterne indenfor tattoo?

Der findes et hav af forskellige stilarter inden for tatoveringer, og det kan være svært at beslutte sig for en. Men det vigtigste er, at det er en, der passer til dig, hvad enten du er til det rå eller det romantiske, det maskuline eller det feminine. Du skal finde en tatovør i tattoo Silkeborg, som forstår dine ønsker så han eller hun kan det bedste resultat, som passer til din personlighed og udstråling, og som måske fortæller en historie om dig eller en i din familie. Det kan være, at det er dine børns fødselsdatoer eller jeres bryllupsdag, eller et citat, som fortæller noget om forholdet til din søster eller afdøde bedstemor.

Der kan være mange ting, som man gerne vil udtrykke med en personlig tatovering. Du kan vælge en viking tattoo, hvis du gerne vil udtrykke råstyrke og maskulinitet, eller en wolf tattoo, hvis du vil ære din familie og de stærke bånd i har i familien. Du kan vælge en tribal tattoo, hvis du vil vise, at du er fuld af viljestyrke og en klassisk engel, hvis du vil ære et afdødt familiemedlem. 

Det hele handler om, at finde en tatovering, som du gennem hele livet kan kigge på i spejlet og stadig efter mange år være glad for. Du skal også beslutte dig for placeringen af din nye tatovering. Skal det være på overarmen (en såkaldt sleeve tattoo), på underarmen (mange har et citat placeret der) eller måske på skulderbladet. 

Det er vigtigt med god kemi og kunstnerisk professionalisme

Når du har besluttet dig for, hvordan din tatovering skal se ud, skal du finde den rigtige kunstner til at udføre opgaven. Og et godt råd er, at du besøger et par tattoo silkeborg saloner, så du hurtigere kan finde den helt rigtige til at lave din, og ser hvad de tidligere har lavet. De fleste tattoo saloner har mapper med billeder af deres tidligere  kunders værker. Her kan du hente god inspiration til din egen tatovering, og sammen med tatovøren, kan du komme helt i mål med valg af din tatovering.

En anden ting, som er meget vigtig for dit valg af tattoo silkeborg tatovør, er hvordan du føler, at kemien mellem jer to er. Du må gerne føle, at du ”svinger” med tatovøren, og at kemien er rigtig god. Du skal tilbringe en del tid sammen med ham eller hende. Hvis du skal have lavet en stor tatovering, kommer du til at komme ind i tattoo silkeborg salonen flere gange, for en stor tatovering kan sjældent laves på én gang. Når du har fundet den rigtige kemi og det helt rigtige kunstværk, så kan magien begynde. Og så er det bare om at lægge dig til rette og lade mesterværket begynde at tage form på din krop.

Sådan plejer du din tatovering

Når du har fået lavet din tatovering, er det vigtigt, at du beskytter den de første par uger, for der er huden stadig et åbent sår, og tåler derfor ikke sollys eller vand. Du bør heller ikke dyrke sport eller andet, som får dig til at svede for meget, for det har tatoveringen heller ikke godt af. Du bør smøre et tykt lag solcreme på tatoveringen, for at undgå at den blegner i solen. Du skal have din tatovering i mange år, og derfor – jo bedre du passer på den, jo flottere holder den sig i mange år frem.

Har du allerede en eller flere tatoveringer, så er det måske blevet tid til en Piercing

Går du med tanker om at få lavet en Piercing, så find en piercer på tattoo Silkeborg, som kan lave din piercing. Du skal finde ud af, hvilken slags piercing du ønsker: Er det et par traditionelle huller i ørerne, så du kan få de flotte øreringe i, en navlepiercing du kan vise frem på stranden til sommer eller en fræk nipple piercing, som du kan imponere og pirre den nye kæreste med. Når du har fundet ud af, hvilken piercing du vil have, skal du have fundet en professionel piercer, som kan lave din nye kropsudsmykning.

Vælg altid en professionel piercer, som kender alt til at pierce din hud, og som kan fortælle dig, hvordan du selv pleje og passe dit nye smykke – specielt i ugerne lige efter at du har fået lavet din piercing, for det er i de første uger, at der er størst risiko for, at der går infektion i piercingen.

Du skal sørge for at holde dig fra svømmehaller, bruge solcreme eller få snavs i din nye piercing, da der er større risiko for infektion i de første uger. Sørg for at rense efter anvisning fra pierceren, og lad være med at skifte smykket ud indtil der er gået minimum 6 uger. Det er den tid, det tager for piercingen at hele helt op, og indtil da, er der større risiko for betændelse. Betændelse kan ende med at give dig et grimt ar, og det ønsker du jo ikke skal ske.

Så sørg for at vælge en professionel piercer, som kender hygiejnereglerne og som steriliserer alle instrumenter til brug for piercingen, disse ting er ekstrem vigtige, og værd at køre længere for at få udført, hvis det er nødvendig fx. tattoo Århus eller tattoo Esbjerg, er også et godt bud på at finde hvad du søger. Følger du disse simple regler, er der en meget lille risiko for, at der går infektion i din piercing.