Vil du have lavet en Christina piercing? Her er alt du behøver at vide

En Christina piercing er en såkaldt genital piercing, fordi den laves i de kvindelige kønsorganer. Venus piercingen, som den også kaldes, placeres der hvor de ydre kønslæber samles og op mod venusbjerget. Alt efter hvordan kvindens anatomi er, sættes der enten en barbell (en stav med en kugle i den ene ende) i eller en buet stav. Der findes rigtig mange typer af intimpiercinger, og en Christina piercing er bare en af dem. Længere nede kan du få det fulde overblik over de forskellige typer af genital piercinger, og så kan du måske bedre beslutte dig for, hvilken en du skal pryde din krop med. 

Historien bag intimpiercinger

Det at få lavet en intimpiercing går meget langt tilbage og man mener, at det kommer fra Borneo. Her skulle mændene have en intimpiercing, for ellers ville kvinderne ikke have sex med dem. Der er 2 forskellige kategorier indenfor intimpiercinger – den ene er piercing for synets skyld og den anden er en stimulerende piercing. En piercing for synets skyld, er lavet, så den ser flot ud (som navnet antyder). Sådan en piercing har næsten ingen eller slet ingen stimulerende funktion for hverken den som har piercingen eller for partneren. Sådan en piercing kan for eksempel være en piercing i skamlæberne. En stimulerende piercing har til gengæld den funktion, at den der har piercingen eller partneren vil blive stimuleret af den – og det afhænger selvfølgelig også af hvilken type genital piercing det er. 

Her er et overblik over de forskellige genital piercinger

Der findes som sagt mange forskellige former for genital piercinger, og her vil du få et overblik over de forskellige: Fourchette piercingen er en piercing som laves i mellemkødet, og nogle gange i skedeåbningen med en buet stav. Når denne type piercing er helet, kan du udskifte staven med en ring. Du kan også vælge at få piercet de indre skamlæber. I denne form for genital piercing, sætter man som regel en ring i, men nogle vælger også en stav. Så er der Isabella piercingen, som nogle gange forveksles med en Christina piercing. Men der er stor forskel på de 2 typer for piercing. En Isabella placeres lodret bag ved hele klitoris området, og starter over klitoris og ender lige under urinrøret. Da denne piercing også afhænger helt af, hvordan kvindens anatomi er, er denne type piercing ekstrem sjælden. En anden mulighed for genital piercing er at få de ydre kønslæber piercet. Der isættes som regel ringe, men er du aktiv cyklist, skal du vælge at få en buet stav i piercingen. Du kan også vælge af få piercet den hud, som ligger over klitoris. Den er total ufarlig, da den ikke piercer selve klitorissen, men huden, som ligger henover. Når du har denne form for piercing, vil du opleve en effekt ved ophidselse når klitoris svulmer op. Så er der triangel piercingen. Den minder meget om den piercing af klitoris forhuden, men dækker hele klitoris området. Helingen af denne piercing kan være svær og afhænger, som mange af de andre typer piercinger, også af kvindens anatomi. Man starter oftest med et smykke formet som en hestesko, og derefter kan man udskifte til ring eller stav. Den sidste type genital piercing, som vi vil beskrive, er en vandret piercing af forhuden ved klitoris. Her isættes som regel en ring, og derved får den en såkaldt dørhammer effekt (det vil sige, at piercing smykket ligner en dørhammer). Hvis kvinden har store ydre kønslæber kan hun opleve, at piercingen kommer i klemme og derved bliver helingen problemfyldt. Så skal man vælge en anden type genital piercing.

Sådan passer og plejer du din genital piercing 

Når din nye piercing heler, kan den godt være en smule rød og hævet, og samtidig vil den væske lidt. Væsken kan du se tørrer ind på dit piercing smykke. Det kan godt ligne at der er gået betændelse i din piercing, men det er bare en naturlig udstødelse af affaldsstoffer, og med tiden vil det forsvinde indtil din piercing er helt helet. Når din piercing er fuldstændig helet, får den atter en naturlig hudfarve, og der vil ikke længere komme væske ud. Du skal dog være opmærksom på, at piercingen stadig er meget sart, og du skal stadig være forsigtig med at røre ved den og trække i smykket. Så vil du være helt sikker på, at den får den tid og fred den har brug for indtil den er helet fuldstændig, skal du helt lade være med at røre ved den og dermed irritere huden omkring den. Du bør ikke have tøj på, som kan stramme eller trykke på piercingen og på den måde irritere piercingen. Gør du det, kan din piercing i værste tilfælde blive skæv. Det er meget vigtigt, at du husker at rense din piercing 2 gange om dagen. Men heller ikke mere end 2 gange, da det bare vil irritere din piercing og helingen vil tage længere. Du må ikke fjerne smykket når du renser din piercing, og du må heller ikke dreje smykket rundt, før du har gjort det rent, for så vil du bare dreje skidt ind i piercingen. Følger du disse simple råd, bliver du og måske også din partner helt sikkert glad for din intimpiercing, hvad enten du har valgt en Christina piercing, en Isabella piercing eller en helt tredje piercing.