Er du plaget af migræneanfald, så kan en migræne piercing være din redning

Har du lidt af migræne i mange år, så har du sikkert prøvet alt hvad du kunne, for at slippe for migræneanfald og smerterne forbundet hermed. Det kræver mange årlige sygedage væk fra job, og dage, hvor det mest simple gøremål bliver helt uoverskuelige. Du kan ikke andet end at gå i seng for nedrullede gardiner, og så bare vente på, at den voldsomme hovedpine og kvalmen, som følger med et migræneanfald, fortager sig og til sidst er helt væk. Men anfaldene stjæler mange dage af dit liv, og derfor er det oplagt, at prøve at få en migræne piercing, for at se, om det kunne være det der hjælper netop dig, til at få en højere livskvalitet og et liv uden migræne.

Hvordan laver man en migræne piercing?

Alt efter hvilken lidelse du har og hvilken smerte, du ønsker at komme til livs eller lindre, så findes der et punkts på kroppen, som der kan sættes en akupunkturnål i, og som så lindrer smerten i et givent område. Du kan få lavet en migræne piercing hos en akupunktør, og ved at sætte en piercing i på et helt præcist sted i øret, kan du opnå en lindring af de smerter, som et migræneanfald giver. Der er delte meninger om, hvorvidt en piercing kan kurere eller lindre migræne, men mange tidligere patienter har udtalt, at det har givet dem en lindring af de smerter, de oplever i forbindelse med et migræneanfald.  Det er dog ikke videnskabeligt bevist, at en migræne piercing afhjælper migræne, men dog er der flere tilfælde, som viser, at det har en gavnlig effekt. 

Hvad kan en migræne piercing gøre for dig?

Er du migrænepatient og lider af jævnlige anfald af migræne, så kan en migræne piercing måske hjælpe dig på forskellige måder. Mange udtaler, at de har oplevet at have færre anfald af migræne, mens andre siger, at anfaldene er blevet mildere og mere tålelige. Det vil sige, at uanset hvad, så vil du højst sandsynligt opleve en form for lindring efter at du har fået en migræne piercing. Du skal dog være indstillet på, at en migræne piercing kan forværre din migræne, for nogle vil opleve en forværring af deres migræneanfald efter at de har fået lavet piercingen. 

Hvor længe holder en migrænepiercing?

Det er meget forskelligt, hvor længe en migrænepiercing holder. Nogle oplever, at virkningen aftager over tid, og at de efter et års tid, var tilbage på samme antal anfald og samme niveau af smerter, som inden de fik lavet deres Daith piercing. Men alt i alt oplever rigtig mange en klar forbedring og mindre smerter under et migræneanfald efter at de har fået lavet en migræne piercing. 

 

Få en professionel til at lave din migræne piercing

Du skal være klar over, at det er ikke alle piercere, som kan lave en Daith piercing på dig. Det er selve placeringen af piercingen, som er afgørende for, om den får den rigtige effekt. Derfor skal du altid få den lavet hos en professionel piercer, som er uddannet i, at placere den det helt rigtige sted. Hvis ikke den sidder det helt rigtige sted, får den ikke den rigtige effekt. 

Er der mange smerter forbundet med at få lavet en migrænepiercing?

Hvis du tror, at det er det samme at få lavet en migrænepiercing, som at få lavet huller i ørerne, tager du fejl. Piercingen skal placeres i det hårde brusk, som du har i øret. Og den brusk er meget hård. Derfor skal du være forberedt på, at det kommer til at være ret smertefuldt, at få indsat piercingen. Piercingen skal sættes ind med en speciel nål, som er krum, og sidde det helt rigtige sted. Og selvom det kommer til at gøre ondt, skal du kunne sidde helt stille mens det gøres. Derfor skal du forberede dig selv på, at det kommer til at være en smertefuld oplevelse, og ikke noget du kommer til at huske tilbage på med glæde. Men hvis det kan afhjælpe eller helt fjerne dine migræneanfald, er det værd at komme igennem og gennemføre. 

Plej din piercing i øret hver dag for at undgå infektion

For at undgå betændelse i piercingen, er det meget vigtigt, at du renser og plejer din piercing hver eneste dag efter at du har fået den lavet. Det at den sidder i brusken i øret gør, at den lettere bliver betændt og derfor kræver den ekstra pleje og rengøring. Og gør du det korrekt, så vil der ikke være nogle komplikationer forbundet med at få lavet en migrænepiercing. Inden du får lavet en migræne piercing, bør du gå til en akupunktør og få undersøgt, om du kan tåle at få indsat en piercing i øret på netop det sted uden at reagere Akupunktøren tjekker det ved at stikke en nål i og du skal mærke efter om der er en reaktion efterfølgende. Hvis det hjælper dig at have nålen siddende, vil du højst sandsynligt også kunne opnå en positiv effekt i forhold til din migræne. Og du kan være helt rolig – det skader ikke, at få sat akupunkturnåle i, da de er meget små, og forvolder derfor ingen skade. Så lider du af voldsomme migræneanfald, kan det være en oplagt mulighed for dig, at kaste dig ud i at få lavet en migræne piercing.