Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen tatovører i dit område.

Skal du have din første tattoo og bor du på Sjælland? Søg her på tattoo Sjælland

Du har taget beslutningen om at få lavet din første eller din næste tatovering, og du bor på Sjælland. Så er du heldig, for der er et hav af mange dygtige tatovører på Sjælland, som helt sikkert kan give dig dit nye mesterværk på armen, ryggen eller benet. Det gælder bare om at søge efter en tatovør i dit lokalområde, og så tage forbi butikken og se nærmere på deres værker.

når det gælder en tatovering, gælder det i høj grad om at både kemien mellem dig og tatovøren som du finder på tattoo Sjælland svinger, men også at du kan lide tatovørens stilart. Det er meget vigtigt, at du får lov at se nogle tidligere tatoveringer på tidligere kunder, for på den måde kan du pejle dig ind på tatovørens kunnen og den stil han eller hun udfører. Og hvis du synes om stilen, er det bare at booke en tid hos tatovøren og snart vil din krop være flot udsmykket. 

Har du styr på motivet til din tatovering?

Mange ved præcist, hvad deres tattoo skal vise, det kan være et hjerte med kærestens navn i, det kan være en smuk blomst, eller en stammetatovering, som et bånd om overarmen eller benet. En tatovering kan symbolisere mange ting, det kan være mindet om en afdød ven, forælder eller søskende, det kan være et tegn på et håb eller en drøm eller blot en flot udsmykning.

Skulle du pludselig fortryde din tatovering – det kan være at den blev lavet da du var meget ung og viser navnet på din ungdomskæreste – så er der håb forude, for her under tattoo Sjælland, er der fine muligheder, at finde fjernelse eller cover up af tatovering. Du kan enten vælge at få den fjernet med laserbehandling, eller du kan vælge at få lavet en tattoo cover up, som går ud på, at dække den gamle tatovering med en ny. De fleste gamle tatoveringer kan dækkes, men nogle er selvfølgelig sværere at kamuflere end andre. Tag en snak med tatovøren og hør, hvad der kan lade sig gøre.

Det kan godt gå hen og bliv en dyr affære, at få dækket din gamle tatovering, men det kan til gengæld resultere i, at du ikke bliver irriteret over den gamle tatovering, hver gang du ser dig selv i spejlet – og det må være alle pengene værd. 

Hygiejnen skal være i top – alle regler for tatovering skal overholdes

Hvis ikke tatovøren kan fremvise et bevis på, at han overholder alle regler for hygiejne i salonen, anbefales det, at du leder videre efter en tattoo Sjælland salon som kan.

Du må ikke gå på kompromis med standarden for at spare nogle penge på din tatovering. Det kan få alvorlige helbredsmæssige konsekvenser, hvis ikke hygiejnen er i top i forbindelse med tatovering. Og det gælder alle tatovører, også i fx. tattoo København eller tattoo Holbæk. Hvis der for eksempel bruges en inficeret nål til at udføre tatoveringen med, kan der gå infektion i tatoveringen og det kan sprede sig, og blive en alvorlig sag.