Få din tatovering lavet i tattoo Helsingør

Har du bestemt dig for at få lavet din første tatovering eller måske endnu en til den efterhånden store samling af kunstværker på din krop? Så find en tatovør på tattoo Helsingør som kan lave din nye kropsudsmykning. Det er en stor beslutning, at få lavet en tatovering på sin krop, og derfor skal du være helt sikker på, hvem der er den rette tatovør, til at lave din tattoo. Læs alt det du har behov for at vide om tatoveringer her og så kan du sikkert meget lettere træffe den rigtige beslutning om stil, størrelse og tattoo salon.   

Står du og mangler en tatovør til at lave din tatovering?

Du skal have lavet en tatovering, og der er mange forskellige tatovører i Helsingør, som kan klare den opgave. Men hvad skal du overveje, når du skal vælge den helt rigtige tatovør til at lave din tattoo? Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvilket motiv du gerne vil have tatoveret.

Du kan finde rigtige mange billeder af tatoveret overarme, skuldre, underarme eller lægge på nettet og på den måde samle nok input til at kunne danne dig et indtryk af, hvordan din egen tatovering skal se ud. Du kan også gå på biblioteket og låne bøger om tatovering og tatoveringens historie og lade dig inspirere af dem. Eller smut forbi et par tattoo Helsingør saloner og se billeder af de mesterværker, som de har udført på tidligere kunder.

Det kan være, at du allerede har et meget klart billede af, hvordan din tatovering skal se ud. Du har måske et yndlings dyr, et favoritcitat eller et sigende symbol, som du ønsker, skal foreviges på din krop gennem en tatovering. Så tegner du bare en skitse af hvad du havde tænkt dig og viser den til tatovøren, og sammen bliver I enige om slutresultatet inden det tatoveres på din krop. 

Kender du alle stilarter indenfor tatoveringer

Mange tænker hjerter, anker eller blomster, når ordet tatovering nævnes. Den slags motiver hører til i den traditionelle genre. Men der findes rigtig mange andre typer af tatoveringer, som man kan få lavet. Og der kan være stor forskel på salon til salon, så gi dig god tid og evt. kontakt nogen annoncør på tattoo Helsingør, så du kan blive klogere.

Hvad med en tribal tattoo, som stammer fra forskellige stammekulturer rundt om i verden. Tribal tattoos er oftest lavet i helt sort blæk og med mange streger. Den kan kombineres med et symbol for at gøre den mere personlig.

Der findes også viking tattoo. Det er en tatovering af en viking eller et vikingeskib. Det kan også være af en af de nordiske guder eller Tors Hammer. En viking tattoo symbolisere styrke og udholdenhed, så er du til råstyrke og maskulinitet, er det sådan en tatovering du skal vælge.

Så er der wolf tattoo, som selvfølgelig er et billede af en ulv eller en ulveunge. Den symboliserer ligeledes styrke og udholdende, men samtidig også et stærkt familiebånd. Nogle vælger at få tatoveret en hel ulveflok, som et symbol på deres egen familiesammenhold.

Du kan vælge den helt traditionelle tatovering af et hjerte med kærestens navn i, dine børns fødselsdato, eller et citat, som har stor betydning for dig og den måde du lever dit liv på. Du skal huske på, at en tatovering er en meget personlig ting og fortæller tit en historie om noget glædeligt, tragisk eller begivenhedsrigt, som er sket i dit liv. Så find en tatovør tattoo Helsingør og få et evigt minde på din krop.

Fortryder du din tattoo? Find en tatovør som udfører tattoo cover up

Det kan jo ske, at du fortryder din tatovering. Det kan være, at det ikke er så fedt for den nye kæreste – eller dig selv for den sags skyld – at du har ekskærestens navn tatoveret i et hjerte på din arm. Så kan du vælge at få lavet en såkaldt tattoo cover up, som betyder, at din tatovør som du finder frem til på tattoo Helsingør går ind og laver en ny tatovering oveni den gamle. Det vil sige, at han eller hun omdanner den gamle tatovering til en ny og flottere. Det kan være at han laver dit hjerte om til en tiger med et hjerte i baggrunden, eller laver dit hjerte om til en smuk blomst. Du taler selvfølgelig med tatovøren om de forskellige muligheder først, og sammen udarbejder i en skitse for det nye resultat, som du godkender, inden han går i gang med at tatovere dig.

Du kan også vælge at investere penge i at få fjernet din gamle tatovering med laserbehandlinger. Det skal gøres ad flere omgange, så det kræver både flere penge og mere tålmodighed. Til gengæld kan du vinke helt farvel til din gamle tatovering, som du har været så træt af i mange år. hvilket også er muligt at finde på tattoo Helsingør, og hvis der ikke er nok muligheder, kan du altid prøve at kigge på andre muligheder fx. tattoo København eller tattoo Køge , da udvalget er stort.

Nu har du fået en tatovering. Skal du også have en piercing?

Hvis du er glad for kropsudsmykninger i form af tatoveringer, så er du måske også fan af piercinger. Du kan få en piercing i Helsingør hos en af de mange dygtige professionelle piercere som befinder sig her på tattoo Helsingør. Du kan få lavet piercing mange steder på kroppen: Der er selvfølge piercing i ørerne (huller i ørerne),men der findes også nipple piercing (piercing i brystvorten), næsepiercing eller navlepiercing.

Vælg en uddannet piercer til at udføre piercingen, så er du sikker på, at resultatet bliver flot og at hygiejneregler overholdes. For netop hygiejne er altafgørende for, om resultatet på sigt bliver flot. Går der betændelse og infektion i piercingen, kan der dannes ar og det vil skæmme din krop for evigt. Derfor er det utrolig vigtigt, at både piercer og du selv sørger for at rense piercingen, specielt i ugerne efter at den er blevet lavet. Så lyt til pierceren som du finder her på tatto Helsingør for han eller hun har sikkert mange, gode råd omkring at rense og vedligeholde piercingen og skift først ringen minimum 6 uger efter, at du er blevet piercet. På den måde undgår du lettest infektion og resultatet bliver meget flottere.