Udvalget af tattoo København saloner er enormt

Du er heldig hvis du bor i København, og skal have lavet en tatovering, for København er den by, hvor der ligger flest tattoo København saloner. Du finder et bredt udvalg af meget dygtige og professionelle artister i de forskellige tattoo shops rundt omkring i byen, og du kan heldigvis danne dig et nemt overblik her på tattoo København.

skal du have lavet din første tatovering eller en mere til samlingen, så kig forbi en af de mange tatovører på tattoo København. Du kan også bare gå lidt rundt fra den ene tatovør til den anden for at hente inspiration og få en fornemmelse af, hvad de forskellige tatovører kan indenfor det kreative fag. 

Ved du hvordan din tatovering skal se ud?

Mange ved på forhånd hvordan deres nye tatovering skal se ud. De har måske endda selv designet den eller har et billede med til tattoo København salonen af, hvordan de ønsker at den nogenlunde skal se ud. Så kan de sammen med tatovøren lave den endelige skitse og derefter kan kropsudsmykningen begynde.

Snart tager et helt kunstværk form på din krop, og du går derfra med et evigt minde, som du kan beundre i spejlet hver eneste dag. Er du stærk i stilarterne? Hvis ikke, er her et par eksempler på, hvad du kunne få tatoveret næste gang. Du kan gå efter en klassisk tatovering, så som en rose, en stjerne, et anker eller en slange. Denne form for klassisk tatovering laves oftest i flere farver og er tit små tatoveringer.

Du kan vælge at få lavet en stor tatovering af en slange, der snor sig rundt om hele dit underben. Så får du virkelig opmærksomhed på gaden. Er du den rå og mandige type, kan du gå efter en tribal tatovering, hvilket enhver tatovør her på tattoo København kan lave, så er udvalget af tatovør hurtig og let. Det er tatoveringer, som oprindeligt stammer fra verdens stammefolk. De new zealandske stammefolk Maoirer, har mange forskellige mønstre, som er et yndet motiv for en tribal tattoo. Disse tatoveringer er lavet i helt sort blæk og mønstret er enkelt med rene linjer. En tribal tattoo kan placeres overalt på kroppen og tager sig godt ud lige meget hvor du vælger at få den placeret på din krop.

Du kan også vælge en viking tattoo, som også viser manddom og råstyrke, præcis som vi opfatter de rigtige vikinger. En viking tattoo er et billede af en viking, et vikingeskib, et vikingeskjold, en vikingehjelm – ja, alt fra vikingetiden kan bruges.

Er du et familiemenneske med stærke bånd til hele din familie, så er en wolf tattoo måske noget for dig. En wolf tattoo er, som navnet siger, en tatovering af en eller flere ulve, måske en ulv der hyler mod månen, og betyder troskab til familien. Den udtrykker i lighed med en viking tattoo, og så styrke og udholdenhed, for det besidder ulvene også.

Mange vælger at få lavet et citat, et vers fra en sang eller et motto på deres arm eller skulder. Det skal minde dem om deres livsfilosofi, en afdød ven eller måske en rigtig lykkelig begivenhed i deres liv. Der er også mange, der vælger at få tatoveret en dato – det kunne være deres børn fødselsdatoer eller datoen for deres bryllup. En tatovering er en meget personlig ting, som du skal bære hele livet, og derfor er det vigtigt, at den passer til dig og din stil.

Find inspiration til din nye tatovering ved at gå på nettet og se billeder evt. her på tattoo København, kig i blade og magasiner – mange af de kendte bærer tatoveringer, så find et billede og tag det med til tatovøren for inspiration. Du kan også besøge nogle forskellige tatovører fra tattoo København, og se billeder af de tatoveringer, som tidligere kunder har fået, og lade dig inspirere på den måde. 

Her er et par forslag til steder, hvor du kan få en tattoo Copenhagen

Der er rigtig mange tattoo København shops i byen og omegn, blandt andet tattoo Helsingør eller tattoo Næstved. men eksempel kan du smutte forbi The Old Barbershop, Skindergade 36 i København.

Du kender måske tattoo salonen fra serien ”Tattoo Salonen”. De har givet mange timers underholdning og god grin til deres seere, og der sker altid noget sjovt og anderledes, hos Morten og Jonas, som ejer tattoo salonen. Er det her, at du skal have din tattoo? Måske ender du med at blive tv stjerne samtidig. For i serien er det de virkelige kunder, som er med i de enkelte afsnit af Tattoo Salonen, og man ved aldrig, hvad man kan blive udsat for, som kunde Udover at være et sjovt og hyggeligt sted med god stemning, er det også en tattoo shop med dygtige og professionelle artister, som helt sikkert kan give dig en flot tatovering.

Du kan også vælge at få lavet din tatovering hos Copenhagen Ink, som kan prale af at være Københavns største tattoo salon. Her venter også et hold kreative og professionelle tattoo artister, som kan give dig et flot og perfekt udført kunstværk på kroppen. Det var blot et par eksempler på, hvor du kan få en tatovering i København. Du kan selv google tattoo København, og finde et hav af andre saloner og Storkøbenhavn. 

Går turen til København i ferien eller en weekend? Så få en tattoo i København

Planlægger du at tage en tur til København på sightseeing? Så skal du da søge, blandt de mange tattoo København saloner så du kan få lavet en tatovering mens du er der. Det vil være en oplagt mulighed for at få lavet en tatovering hos en af de mange dygtige artister.

Når du er i København skal du tage en tur med havnebussen og dermed få et flot view fra havnesiden. Her kommer du forbi Operahuset, Den Lille Havfrue, Børsen, de flotte og hyggeligt husbåde i Christianshavns kanal og Maersk bygningen med de mange blå vinduer. Når du igen er på landjorden, kan du gå en tur på Strøget og måske få shoppet lidt nye varer, som du kan tage med hjem. Du kan også gå den stejle vej op i Rundetårn eller sidde og nyde en kold øl eller varm kop kaffe i Nyhavn, mens du kigger på de folk, der går forbi, måske kan alle de fede ture, give dig en fin og historisk ide, til en tatovering.

Der er mange måder at bruge en dag eller 2 i København på, så har du kun nogle få dage til rådighed, er det en god idé at planlægge lidt hjemmefra. Eller bare lade tilfældighederne råde. Når du trænger til en pause, kan du smutte forbi en tattoo shop i København. Der ligger mange i indre by eller på Vesterbro. Husk at booke en tid i god tid hjemmefra her på tattoo København. Det kan du enten gøre ved at gå ind på tatovørens annonce eller ved at ringe til dem. Hvis du vælger at ringe, kan du samtidig få en snak med dem på forhånd om dine ønsker og krav til din nye tatovering. Så slå sightseeing sammen med at få lavet en ny flot kropsudsmykning. 

Pleje af din tatovering

Det er meget vigtigt, at du husker at passe godt på din tatovering efter at du har fået den lavet. Den er meget sart overfor sollys og skidt i de første uger efter at du har fået den lavet. Du skal huske på, at din tatovering i de første uger er små åbne sår efter alle de gange tatovørens nåle har stukket i din hud. Derfor skal du undgå brug af creme og solcreme og den må heller ikke komme i berøring med vand det første stykke tid.

vil holde din tatovering flot og farverig i mange år, bør du generelt beskytte den mod alt for meget sollys – også selvom du gerne vil vise den frem på stranden. Det er vigtigste i forbindelse med at have fået lavet en spritny tatovering er, at være tålmodig og give den den tid, der er behov for, for at hele fuldstændigt. Så følg de meget simple råd til hygiejne og pleje af din tatovering og du vil ikke opleve nogle komplikationer.

Har du fortrudt den tatovering du fik lavet i København for mange år siden?

Selvom du synes, at du virkelig har overvejet dit valg af tatovering grundigt, så kan du alligevel gå hen og fortryde dit valg af motiv mange år efter. Det kan være, at det du synes var fedt da du var ung og vild, måske ikke er så fantastisk nu hvor du er blevet en del år ældre.

Du kan få lavet en såkaldt tattoo cover up, som er noget mere eller mindre alle tatovør på tattoo København eller hele Danmark kan klare, i hver sin grad selvfølgelig. Ved en tattoo cover up går tatovøren ind og dækker den gamle tatovering med en ny. Han eller hun bruger dele af den gamle til at skabe et nyt motiv, og på den måde dække den gamle tatovering, som du var blevet godt og grundigt træt af. Der er selvfølgelig grænser for hvilke motiver der kan laves til hvilke nye motiver, men tag en snak med den tatovør du finder frem til på tattoo København eller omegn og hør om hvad der er muligt. Og sammen kan I finde frem til en løsning, som du er godt tilfreds med, og som du ikke kommer til at fortryde på et senere tidspunkt.

Vil du bare helt fjerne din grimme og gamle tatovering, så bliver du nødt til at ty til fjernelse af din tatovering med laserbehandlinger. Der skal mange behandlinger til, nogle gange helt op til 20 laserbehandlinger, før den gamle tatovering er fuldstændig væk. Det er både en dyr, smertefuld og langsommelig metode, men til gengæld kan du slippe helt af med den tatovering, som du er gået hen og blevet virkelig træt af. Så måske er det det du skal gøre, og begynde at spare sammen. Du kan for eksempel få udført denne type behandlinger hos DermoCosmetic i tattoo København i Hammerensgade, København K. Her koster en behandling fra 475 kr. Ring og hør nærmere og få en snak om hvor mange behandlinger de hos DermoCosmetic regner med, at der skal til, for at fjerne din tatovering.

Du er måske mere til en piercing?

Mange foretrækker en piercing som kropsudsmykning i stedet for en tatovering, da den er lettere at fjerne, hvis man går hen og fortryder.

Du kan få lavet rigtig mange forskellige slags piercinger, og de kan placeres overalt på kroppen. Det er et spørgsmål om smag og temperament, om man vælger at få en tungepiercing, en navlepiercing, en erotisk piercing eller blot helt almindelige huller i ørerne. Der er rigtig mange danskere, som har valgt at få lavet en piercing.

Faktisk har hver 6. dansker en piercing et eller andet sted på kroppen. Der er selvfølgelig alle dem med huller i ørerne. Man kan få huller i ørerne fra man er helt lille til man er noget ældre. Man bliver aldrig for gammel til at få huller i ørerne. Eller en anden slags piercing, for den sags skyld. De fleste piercinger er ren og skær udsmykning.

der findes også den helbredende og smertestillende slags, som for eksempel en Daith piercing. Leder du efter en Daith piercing på tattoo København er fx tattoo Roskilde? så er der ihvertfald nok af muligheder at hente, det bare med at finde det rigtige sted. daith piercingen placeres i brusken i øret og virker som en akupunkturnål, ved at gå ind og trykke på et punkt i øret, som virker smertestillende på de voldsomme hovedpineanfald, som følger med et migræneanfald. Mange danskere lider af voldsom migræne, og må hvert år ringe til deres arbejdsgiver og melde sig syg på grund af migræneanfald. Med en daith piercing kan du måske nedbringe dine sygedage eller slippe helt for de voldsomme anfald af hovedpine, kvalme og nogle gange opkastninger, som det giver, at have migræne.

Snak med en professionel piercer om alle de mange forskellige former for piercing der findes, og find ud af, hvilken der passer bedst til dig og din livsstil. Er du for eksempel en der dyrker meget sport, så skal du ikke få en nipple piercing, da den kan være generende i forhold til sved. Den kan svie og være til besvær, når man dyrker sport.