Skal du have lavet en tatovering og bor du i eller i nærheden af Køge?

Der er mange dygtige og professionelle tatovører på tattoo Køge, som kan lave din tatovering. Undersøg markedet og smut forbi tatovørens tattoo salon, og se hvad de kan. Der er stor forskel på, hvordan en tatovør udfører sit arbejde og deres stilarter er også meget forskellige. Så find den tatovør på tattoo Køge, som bedst kan indfri dine ønsker til din nye tatovering eller endnu en til din samling af tatoveringer. Eller du kan prøve, at udvide din søgning til tattoo Holbæk eller Tattoo Helsingør, så finder du med sikkerhed nok, den tatovør som passer til dig hurtigere.   

Har du styr på stilen eller skal du hente inspiration til din tatovering?

Der findes så mange forskellige motiver og stilarter inden for tatoveringskunsten, at det godt kan være lidt forvirrende og svært at beslutte sig for, hvordan din nye touch skal se ud. Du kan hente inspiration til din nye kropsudsmykning på tattoo Køge, andre steder på netter, i blade og magasiner. Du kan gå en tur forbi et par af de lokale tatovører, og kigge i deres mapper med billeder. De har sikkert også billeder af tidligere kunders tatoveringer, som du kan lade dig inspirere af.  

har du allerede et klart billede af, hvordan din tatovering skal se ud. Så kan du tegne en skitse, som du i samarbejde med tatovøren kan finpudse. Er det ikke et motiv du vil have tatoveret, så kan det være, at det er et ordsprog, som passer præcis til den du er eller noget du har oplevet eller din livsfilosofi. Det kan også være en dato, som betyder noget helt specielt for dig. Måske er du bare tosset med mariehøns, og så er det sådan en, du har besluttet dig for at få tatoveret på skulderen.

Det kan være, at du er en bad guy, som gerne vil signalere råstyrke og manddom, så kan du vælge at få en sleeve tattoo, som viser en tiger eller måske en hårdkogt viking. Er du et stort familiemenneske med stærke familiebånd, så kan du vælge at få tatoveret en hylende ulv eller en ulveunge. En såkaldt wolf tattoo signaler et stærkt familiesammenhold og at man sætter familien før alt. Der er også mange, som vælger den meget populær stammetatovering, en såkaldt tribal tattoo, og disse laves som regel kun i sort blæk.

Er du til den mere traditionelle tatovering, så kan du vælge en farvestrålende blomst eller blomsterranke eller en tiger – eller måske en tatovering af et hjerte. 

Husk at passe godt på din tatovering

Du skal skåne din tatovering mod sollys – specielt de først uger efter at du har fået den lavet. Ellers vil den blegne. Det er vigtigt, at du giver din nye tattoo Køge ro, de første uger, da det stadig er et åbent sår, efter alle de gange tatoveringsnålen har stukket. Derfor må den ikke komme i berøring med vand eller creme, og du skal også afholde dig fra at dyrke sport eller andet, der får dig til at svede meget. Passer du godt på din tatovering, vil den holde de flotte farver i mange år fremad, og du vil have glæde af den hele livet. 

Har du fortrudt den tatovering du fik lavet i dine unge dage?

Husker du den fantastiske ungdoms liv sammen med dine bedste kammerater da I var i 20’erne? Dengang var det en rigtig god idé, at få tatoveret et øl logo eller et andet kikset motiv på læggen. Nu her mange år efter, har du fortrudt og du vil allerhelst slippe af med den grimme tatovering.

Så skal du lede efter specialister her på tattoo Køge, som kan hjælpe dig med at få lavet en såkaldt tattoo cover up, som betyder, at du kan få lavet en ny og flottere tatovering oveni den gamle og grimme tatovering. De fleste tatoveringer kan dækkes af en ny, så tag en snak med den tatovør du finder her på tattoo Køge, (deres telefon numre vises i deres annonce her på siden om).

Du kan også vælge den lidt mere bekostelige metode, som er fjernelse af din tatovering ved hjælp af laserbehandling. Det kræver lidt tålmodighed og lidt flere penge, men så kan du også blive den grimme tatovering mere eller mindre kvit. De fleste tatoveringer kan fjernes helt eller delvist, så der kun er skygger tilbage. Så kan du fjerne et dårligt minde, exkonens navn eller et fjollet symbol, som længe har irriteret dig, at skulle se på i spejlet hver eneste dag. Denne mulighed finder du også annoncører af, her på tattoo Køge. 

Er det ikke en tattoo du ønsker, så kan du overveje en piercing i stedet

Det er blevet meget almindeligt, at få lavet piercing på kroppen. Piercingen kom rigtigt frem i 1980’erne, hvor det primært var punkerne, som benyttede sig af denne type kropsudsmykning. Nu er det meget almindeligt at få lavet en piercing. Der findes ud over huller i ørerne, mange forskellige måde, at blive piercet på. Der er både navle piercing og tungepiercing, men også de mere erotiske intimpiercinger, som giver en form for stimulans for dig og din partner.

Det kræver måske lidt mere mod, at få lavet sådan en piercing. Der findes også piercinger, som er smertestillende i forbindelse med migræneanfald. Du kan vælge at få en Daith piercing, også kaldet en migrænepiercing, hvis du er en af de utallige danskere, som hvert år må sygemelde sig på grund af voldsom hovedpine, kvalme og opkastninger i forbindelse med et migræneanfald. Der er ingen videnskabelige beviser på, at en Daith piercing virker smertestillende, men mange oplever, at smerterne i forbindelse med migræne, enten forsvinder eller bliver mildere. Så lider du jævnligt af migræne, er det værd at overveje en Daith piercing. Den laves ved, at der sættes et smykke i et punkt i ørebrusken, som trykket på det punkt, som virker smertestillende.

Som du kan læse, findes der rigtig mange muligheder indenfor piercing. Så besøg en professionel piercer og se billeder af de mange forskellige piercinger og muligheder for smykker, der kan isættes, når piercingen er helet. Det kan være, at du går derfra med en flot kropsudsmykning. du kan være heldig, at finde en piercer på tattoo Køge, som har lagt billeder frem, af hvad de har af muligheder, så du slipper for at tage turen rundt i byen for at finde ud af det.