Skal du have en touch? Så se efter på tattoo Næstved

Du har måske besluttet dig for at få lavet din første touch eller en ny flot tattoo til din efterhånden store samling af tatoveringer. En tattoo er en meget personlig kropsudsmykning og derfor ligger der som regel mange overvejelser bag et valg af en tatovering.

En tattoo kan udtrykke både et minde, en livsfilosofi eller en fascination af et eller andet, og det er derfor kun fantasien, som sætter grænser for, hvad din tatovering skal forestille og hvad den skal udtrykke. Når du har fundet ud af, hvordan din tatovering skal se ud, er tattoo Næstved et godt sted at starte, for at finde tatovøren, som der skal udføre arbejdet. 

hørt om de forskellige typer stilarter når man snakker tatovering

Du kender sikkert den klassiske tatovering. Det er for eksempel et hjerte med en pil igennem og navnet på din kæreste eller kone / mand, som et symbol på jeres kærlighed. Det kunne også være en due, som betyder fred, eller en smuk blomst, som blot er en flot udsmykning på din krop.

Hvis du ikke er til de traditionelle tatoveringer, men din tattoo skal være indenfor stilarten tribal. Tribal tattoo betyder stammetatovering, og navnet kommer af, at de oprindeligt blev lavet af forskellige stammefolk rundt omkring i verden. Indenfor tribal tatoveringer er man især inspireret af Maorierne kulter. Maorierne er det oprindelige New Zealandske folk, og deres tatoveringer pryder mange mennesker overarme eller lægge. Det er en meget stilren type tatovering, med lige linjer og som  regel altid holdt i sort blæk. En stammetatovering udtrykker en lidt mere hardcore stil, og bæres oftest af mænd. er dette en mulighed er du heldig, for tribal tatovering, er en stilart de fleste kan lave, så det burde være nemt at finde en tatovør på tattoo Næstved til at lave den. ellers kan du give tattoo Helsingør eller tattoo København en chance, hvis du vil have flere valgmuligheder.

Du kan også vælge at få en wolf tattoo, som er billedet af en ulv, eller en flok ulve, og som viser at du er et familiemenneske med stærke bånd. Præcis som ulve er i naturen. Du kan også vælge at få en tatovering af et andet stærkt dyr, som for eksempel en bjørn, en tiger eller en løve. De udtrykker udholdenhed og styrke og er samtidig meget smukke dyr at have tatoveret på sin krop, og tatoveringen vil virke meget kraftfuld.

Du kan vælge at få lavet en viking tattoo, som ligeledes udtrykker råstyrke og udholdenhed og som er en meget maskulin tatovering. Det kan være at en viking eller et vikingeskib, eller måske et våbenskjold. En af de mere simple tatoveringer er et symbol eller en sætning eller et citat. Disse bruges ofte til at udtrykke en morale eller en livsfilosofi, eller du kan vælge at få tatoveret navnet på din afdøde far eller mor eller datoen for dit barn eller dine børns fødsel.

Til alle disse mange avancerede tatoveringer, hvor detaljerne skal være i orden for at din tatovering får et realistisk look, er det en vigtig ting at du undersøger grundigt blandt de mange tatovører på tattoo Næstved, så slut resultatet behager dig mest mulig.

Et citat eller en sætning eller dato, er meget personlig, og vil altid få dig til at tænke på en bestemt person eller flere personer, ofte fra din egen familie. Det kan også være en tatovering, der ærer din ven, som mistede sit liv i krig eller i en ulykke. Din tatovering er dit personlige valg. 

Vælg den helt rigtige tatovør på tattoo Næstved

Når du har truffet en beslutning om hvordan din tatovering skal se ud, skal du have fundet en tattoo salon med en tatovør, som kan lave den i præcis den stil, som du ønsker. Er du meget i tvivl om, hvordan din tatovering skal se ud og i hvilken stilart, så kan du hente inspiration ved at kigge på nettet, se film eller magasiner med kendte skuespillere eller svinge en tur forbi din lokale tatovør, og se billeder af hans eller hendes tidligere kunstværker. Der vil som regel være en masse billeder og mapper med billeder, som viser, hvad tidligere kunder har fået lavet hos tatovøren. Ud fra det, kan du beslutte dig for, om du har fundet den rigtige tatovør eller om du skal lede videre.

Der kan være stor forskel på hvad de forskellige tatovører laver og hvordan de udtrykker deres kunst. Find en stil du synes godt om, for du skal huske, at en tatovering er din for evigt, og det skal være noget, som du vil synes godt om at se på i spejlet resten af livet – også når du er blevet gammel.

Priserne på en tatovering kan du måske se på tatovørens annonce, men måske skal du have en snak med tatovøren fra tattoo Næstved inden han kan give dig den præcise pris. Der er stor forskel på priserne om det er en stor tatovering eller en lille tatovering, og hvor den skal placeres. Forhør dig med den tattoo Næstved tatovør som du finder, så du på forhånd kender prisen på en tatovering. 

Fortryder du alligevel din tatovering? Vælg bla. en tattoo cover up

Det kan jo ske, at du efter mange år fortryder din tatovering. De fleste af os gør noget dumt i vores ungdom eller når der er blevet hældt lige for mange drinks indenbords. Nogle ender på tatovørens briks – måske på en ungdomsrejse til Bulgarien eller Ibaizas strande. Dengang synes du måske, at det var vildt fedt at få tatoveret et par bryster på din overarm eller din feriekærestes navn på anklen. Men her 20 år senere er det måske ikke det fedeste.

Du kan du vælge at få lavet en såkaldt tattoo cover up. Du kan få lavet en tattoo cover up af din tattoo Næstved tatovør. En tattoo cover up betyder, at tatovøren går ind og tatoverer en ny tatovering oveni den gamle. Du vælger selv det nye motiv – der er selvfølgelig nogle begrænsninger for, hvad du kan få dækket med hvilket nyt motiv, men det meste kan lade sig gøre. Du kan ikke få dækket en farvestrålende tatovering med en sort, eller visa versa, men du kan godt få dækket et navn med en ny tatovering eller et hjerte med en større tatovering. Du kan også vælge at få fjernet din gamle tatovering hos en annoncør fra tattoo Næstved ved hjælp af laserbehandling.