Her er alt du behøver at vide om at få en tattoo

Bor du i Roskilde eller omegn, er der mange dygtige og professionelle tattoo artister at finde på tattoo Roskilde, som kan lave dit næste mesterværk på din krop. De motiver, som en tatovør kan lave, er små kunstværker, som kan få mange til at spærre øjnene op og komme med komplimenter. Du vil sikkert også få stillet spørgsmålet: Hvad betyder din tatovering for dig? For en tatovering er meget ofte en meget personlig ting, som symboliserer en oplevelse, et minde om en person eller livsfilosofi.

Inden du får din tatovering lavet, af en af de dygtige tatovør her fra tattoo Roskilde, bør du gøre dig grundige overvejelser omkring, hvordan den skal se ud og hvem der skal lave den. Og ja, du skal også tage stilling til, hvor stor den skal være og hvor den skal være placeret på din krop. 

Kender du de mange forskellige stilarter indenfor tatovering? 

De fleste af os kender de klassiske tatoveringer. Det kan være en rose, et hjerte eller et anker – og ofte i et meget farvestrålende design. Nogle vælger blot at få lavet én lille diskret klassisk tatovering på skulderbladet eller på anklen, mens andre går all in og får lavet adskillige klassiske tatoveringer på store dele af kroppen og i mange flotte farver. Det er noget, der kan få folk til at vende hovedet efter dig, når du går på gaden.

Der er de mere diskrete stammetatoveringer, som er diskrete på den måde, at de er holdt i sort blæk og enkle linjer og streger. Stammetatoveringerne kaldes også for en tribal tattoo, og kommer oprindeligt fra de forskellige stammefolk rundt omkring i hele verden. Mest kendt er nok tatoveringerne fra det oprindelige folk i New Zealand, Maorierne, som bar de flotte tatoveringer fra de var helt unge.

Du kan vælge at hylde de nordiske guder eller vikingerne og dermed signalere, at du har mandsmod og viljestyrke. Eller hvad med en tatovering af en ulv der hyler mod månen eller en hel ulve flok, der viser, at du er et stort familiemenneske med stærke familiebånd. Det skal først og fremmest være en tatovering, som passer til dig og din personlighed og ikke mindst stil, og så skal du også overveje, om det er en tattoo Roskilde, som du gider at se på hele livet, for den forsvinder jo ikke sådan bare!

Så du helst, at din tatovering forsvandt? Så er der et par metoder til at få det til at ske på

Selvom man har fået lavet sin tatovering efter nøje overvejelser, kan det jo alligevel ske, at du fortryder den efter nogle år. Det kan være at det bare er motivet, som ikke passer dig længere, eller at tatoveringen blev lavet i fuldskab for mange år siden. Så kan du få lavet en såkaldt tattoo cover up, hvor tatovøren går ind og lægger en ny tatovering ind over den gamle. Alt efter hvordan den gamle tatovering ser ud, kan han eller hun du finder frem til på tattoo Roskilde lave den gamle tatovering om til et nyt motiv, lægge en mørkere farve oveni den gamle tatovering, og på den måde skjule den gamle med et nyt motiv, som du synes langt bedre om.

Du kan også vælge den lidt mere omstændige og smertefulde metode. Det er ved at få laserbehandlinger, som langsom og efter flere behandlinger, fjerner tatovering så godt som fuldstændig. Du skal dog være indstillet på, at det kræver mange behandlinger og er smertefuldt. Men så kan du til gengæld slippe af med den tatovering, der har irriteret dig i årevis. Tattoo Roskilde er et glimrende bud på at finde frem til en der, kan opfylde dette ønske, ellers prøv evt. tattoo Helsingør så er chancen da ihvertfald, lidt større for at hurtig finde en.

Hvor skal din tatovering sidde på kroppen og hvor stor skal den være?

Når du har besluttet dig for at få lavet en tatovering, skal du også have taget stilling til, hvor den skal sidde og hvor stor den skal være. Er du til en diskret tatovering, som skal være meget personlig og som ikke skal kunne ses når du er påklædt, så kan du vælge at få lavet en på lænden eller på ballen.

Ønsker du en mere iøjnefaldende tatovering, kan du vælge at få lavet en såkaldt sleeve tattoo, som sidder på overarmen lige der, hvor t-shirt kanten går. Så kan du flashe den om sommeren, når du har kortærmet t-shirt på. Du kan også vælge at få lavet en feminin tatovering på anklen eller på håndleddet. Det er de små tatoveringer, som passer bedst til disse placeringer.

Har du mod på en stor tatovering, så kan du vælge at få den lavet på brystkassen, på ryggen eller på hele skulderbladet. Her vil en stammetatovering eller en vikinge tattoo se flot ud, og helt sikkert skabe opmærksomhed, når du spadserer med bar overkrop langs strandkanten. Så er du til fuld opmærksomhed, så skal du vælge en stor tatovering med en synlig placering på din krop. 

tatovøren du finder interessant her på tattoo Roskilde, hjælper dig med garanti med hvor din tatovering kunne være henne på kroppen, hvis du skulle være i tvivl selv. med deres måske mange års erfaring, så ved de lige præcis, hvor på kroppen de forskellige motiver sidder godt.

Hvad koster det at få lavet en tatovering? Prisen på en tatovering afhænger af størrelsen

Som tommelfingerregel kan man sige, at det tager mellem 5 og 8 hele dage, at lave en tatovering, der fylder en hel arm. Og dermed kan prisen for tatoveringen løbe helt op på mellem 5 og 15 tusind kroner pr. dag, alt efter hvem du vælger på tattoo Roskilde til at lave tatoveringen. Så det er ikke helt billigt at få udsmykket sin krop med en flot kropstatovering, så der skal spares op, hvis man gerne vil have en af de store tatoveringer, ellers kan du fx. prøve at tjekke tattoo København ud, om der er nogen af de mange tatovører, der kan gøre det billigt for. Til gengæld får du et helt kunstværk på din krop, som du kan være stolt af at vise frem. Og ofte er din tatovering den eneste af slagsen – specielt hvis det er en, som du selv har designet. Så se det som en gave til dig selv – et flot kunstværk, der pryder din krop for resten af livet.

Piercinger er også in – har du mod på en?

Hvis du er til at få en tatoveringer, så er du måske også til en piercing. Der findes rigtig mange forskellige slags piercinger, og det kan være meget forskelligt hvem der laver de forskellige typer her på tattoo Roskilde, så der skal du måske søge lidt rundt. Du kan vælge at få lavet den mest almindelige slags piercing, nemlig huller i ørerne. Der er rigtig mange danske piger og kvinder, og også mænd, som vælger at få lavet huller i ørerne. Det er en simpel piercing, som ikke koster det store, og som kan laves let og hurtigt uden de store smerter.

så findes der et hav af flotte øreringe og ørestikkere, som kan sættes i hullerne og som kan passes til din tøjstil eller den anledning, de skal bruges til. Så dress op eller dress ned med at par huller i ørerne.

Er du lidt mere vovet, så kan du vælge at få lavet en tunge piercing eller en piercing i navlen. Det er heller ikke så smertefuldt, men kræver nok lidt mere mod at få sådan en piercing. Og er du helt fremme i skoene hvad angår kropsudsmykninger, så kan du vælge at få lavet en nipple piercing, som er en piercing i brystvorten eller en Christina piercing, som er en stav eller ring, som er placeret i Venusbjerget på kvinden. Det er både en smuk og æstetisk piercing, som sikkert vil skabe begejstring hos partneren. Så giv dig selv en gave i form af en piercing.

Du kan få rigtig mange forskellige slags smykker til din piercing, fra lige eller buede stave til ringe med eller uden vedhæng, men den piercer du finder frem til via tattoo Roskilde har tit og ofte, et fint udvalg af smykker til din piercing, hvilket du så ikke behøver at tænke på at skal have købt inden.

Når først din piercing er helt helet, kan du udskifte dit smykke lige så tit du synes. Vær bare omhyggelig med hygiejnen når du rører ved din piercing, specielt i de første uger efter at du har fået den lavet. Ellers kan der gå infektion og betændelse i den og det kan give både smerter og grimme ar. Hygiejnen skal bla. være i top hos den piercer fra tattoo Roskilde, som udfører arbejdet, da det kan give trælse smerter omkring din nye Piercing, du kan altid kræve at se et hygiejne bevis, hos pierceren, for at være på den sikre side.