Vi beklager, men vi kunne desværre ikke finde nogen tatovører i dit område.

Leder du efter en tattoo Sønderjylland? Så er udvalget af tatovører i området stort

Når du har besluttet, at du skal have en tatovering – måske er det din første eller måske er det endnu en til din samling af kropstatoveringer, så er det med at finde frem til den helt rigtige tatovør, som du føler dig tryg ved og som du ved, kan stå inde for den kvalitet, der kræves indenfor tatovørfaget. Det er vigtigt, at gøre sit forarbejde, når du skal have en tatovering, for der er stor forskel på kvaliteten og resultatet af de forskellige tatovørers arbejde. Du skal se nogle af de andre tatoveringer, som der er lavet hos samme tatovør, og synes du om det, kan du vælge netop den tatovør, til at stå for din næste tatovering. 

Er der styr på hygiejnen og de faglige færdigheder?

Det er alfa og omega, om der er styr på hygiejnen hos en tatovør. For det kan have alvorlige følger, hvis ikke alle strenge krav til hygiejne i forbindelse med tatoveringer overholdes. Din tatovering kan blive betændt, og det kan brede sig til et større område og give alvorlige helbredsmæssige problemer. Så tjek om tatovøren har beviser på, at hygiejnen overholdes. Gør den det, så kan du rolig bestille en tid til din næste tusch. Bor du i det sønderjyske, kan du se efter en tattoo kolding eller tattoo haderslev, hvis du vil have en lokal til at udføre arbejdet. 

Når du har besluttet dig, skal du have styr på motivet

Har du fundet din tattoo Sønderjylland, så er det tid til at beslutte sig for motivet. Og det kan være en svær og stor beslutning. Skal det være en stor tatovering, en mindre, en sort eller en farvet? Og hvad skal motivet være? Går du til en tatovør for at få en tattoo Sønderjylland, vil han sikkert kunne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. En tatovering skal passe til din personlighed og stil, og du skal tage stilling til, om det skal være en lille og diskret personlig tatovering eller en mere iøjnefaldende og farvestrålende større tatovering. Du skal under alle omstændigheder sørge for, at den tatovering du ender med at vælge, passer til dig og din krop og personlighed. Så kig dig godt for og tænk dig hellere om en ekstra gang inden du vælger en tattoo Sønderjylland. 

Fortryder du din tatovering? Der er håb forude med en tattoo cover up

Det kan ske, at man fortryder sin beslutning. Det kan være at du var meget ung, da du fik den lavet, og nu synes du ikke længere, at den passer til din krop og livsstil. Så kan du overveje at få lavet en tattoo cover up, som betyder, at din tatovering bliver dækket af en ny tatovering, som passer bedre til din personlighed nu. Det kan også være, at du i en ungdomsforelskelse, fik tatoveret kærestens navn på din overarm, men med den nye kæreste, der hedder Anna, er det måske ikke så fedt, at der står ”Love Linda” på din arm. Så kan du vælge at få dækket det med en tattoo cover up, og få lavet en blomst eller et andet motiv i stedet.