Skal du have lavet en tatovering, så læs alt om tattoo Fredericia her

Det kan være en stor beslutning at få lavet en tatovering, og for mange skal der en helt speciel begivenhed til, før de får lavet deres første tatovering. Det kan være, at de får lavet en tattoo Fredericia når de skal giftes, og så har brudeparret fået tatoveret deres bryllupsdato og et hjerte eller 2 ringe med deres respektive navne i, eller det kan være, at du får tatoveret datoen for dine børns fødsel på din underarm. Det kan også være en oplagt anledning til at få en tattoo Fredericia, hvis din mand er soldat. Så ønsker du måske, at få tatoveret hans navn eller kælenavn på din arm, for at det skal minde dig om ham hver eneste dag mens han er udstationeret som soldat. Han har måske også fået dit navn tatoveret, og på den måde kan I mindes hinanden mens I er adskilt. Der kan være mange grunde til at få lavet en tatovering, og langt de fleste får en tatovering af personlige grunde og derfor er tatoveringen som regel også meget personlig. 

Hvordan skal din tatovering se ud? Det er en stor beslutning

Der findes tusinder og atter tusinder af forskellige motiver, som egner sig rigtig godt som en tattoo. Du skal derfor gøre forarbejdet godt og grundigt, inden du træffer den endelig beslutning om, hvad det er, der skal pryde din krop for resten af dit liv. Skal det være en klassisk tatovering af et hjerte, en blomst eller en slange, skal det være en stamme tatovering (en såkaldt tribal tattoo), eller skal det være en tatovering af en ulv (en wolf tattoo)? Det kan også være, at du skal have en vikinge tattoo, fordi du gerne vil have, at den skal udtrykke viljestyrke, manddom og mod. Når du har besluttet dig for, hvordan din nye tatovering skal se ud, og hvilken størrelse den skal have, samt hvor på din krop den skal placeres, skal du have fundet den helt rigtige tatovør, som kan give dig præcis den tatovering, du har forestillet dig. Derfor er det vigtigt, at du undersøger de forskellige tatovører professionelle evner og ser billeder af deres tidligere værker inden du laver en aftale med dem. Der er mange dygtige og professionelle tatovører, som helt sikkert kan opfylde dit ønske om en ny tatovering, og som kan ramme fuldstændig plet med hensyn til stil og udformning. Men se dig rigtig godt om, og først når du er helt sikker i dit valg, skal du lægge dig på briksen i tattoo salonen og få lavet din tattoo Fredericia. 

Er der styr på hygiejnen hos tatovøren? Hvis ikke, må det blive et nej tak

Du skal altid undersøge, om tatovøren har styr på hygiejnen når der tatoveres i hans eller hendes tattoo salon. Det vil sige, at der skal forelægge hygiejnebeviser og at der altid skal bruges nye nåle, når der påbegyndes en ny tatovering. Du må aldrig være i tvivl om, at alle regler der gælder for overholdelse af hygiejne i forbindelse med en tatovering, overholdes. Er du det mindste i tvivl eller føler du dig ikke tryg, bør du altid vælge en anden tatovør. Fordi du skal tage dit helbred alvorligt, skal du aldrig lade dig tatovere hos en tatovør, som ikke overholder regler omkring hygiejne. Grunden til, at reglerne skal overholdes er, at hvis der går infektion i en tatovering, kan det ende op med betændelsestilstand og infektion i tatoveringen, som jo er et åbent sår de første uger efter at tatoveringen er blevet lavet, og herved kan der opstå ardannelse og slemme eftervirkninger, såsom at din hud bliver øm, rød og stram. Så derfor bør du aldrig gå ned på hygiejnen i forbindelse med din tatovering.

Har du også mod på at få en piercing? Det kan din tatovør sikkert også klare for dig

Når du har fået lavet din tattoo Fredericia, er dit næste ønske måske at få lavet en piercing. Tit hører tattoo og piercing sammen og derfor kan du få lavet begge dele hos din lokale tattoo shop Fredericia. Lige som med tatoveringer, er der mange forskellige piercinger at vælge imellem og de kan placeres mange forskellige steder på din krop: Nipple piercing (brystpiercing), navlepiercing, næsepiercing eller tungepiercing. Skal det være en mere personlig piercing, som ikke alle kan se, kan du vælge en tungepiercing eller en navlepiercing, som kun vises frem, når du er på stranden eller bader sammen med andre. En nipple piercing er af mere erotisk art og er måske mere for din partners skyld. En næse piercing er et smykke på samme måde som øreringe er, og en næsepiercing kan også udsmykkes med flotte smykker. Og smykkerne kan du som regel købe hos pierceren eller tatovøren, hvor du har fået lavet din tatovering. Husk, at der skal gå op til 6 uger, før du må udskifte de første piercing smykker med nye smykker, da det er ca. så lang tid en piercing tager om at hele fuldstændig. Og venter du disse 6 uger, kan du undgå infektion i piercingen. Infektion og betændelse kan være en smertefuld omgang og kan være svær at komme af med, og det kan ende med grimme ar på din krop. Så vær tålmodig og giv din nye piercing den tid der er behov for til at hel helt. Så bliver du uden tvivl rigtig glad for resultatet. Når du skal vælge et nyt smykke, skal du ikke gå alt for meget op i størrelse lige med det samme, for huden skal have tid til at udvide sig, så der er plads til et større piercing smykke. Tal med din professionelle piercer eller tatovør om, hvad der kan lade sige gøre, og træf dit valg af smykke efter anbefaling fra dem, som er i tattoo branchen eller indenfor piercing, så vil du få et smykke, som passer til din piercing og ikke mindst til dig og din stil.