Skal du have en tatovering og bor du i Haderslev, så find inspiration til din tattoo Haderslev her

Er du en af dem, som bare må udsmykke din krop med en ny tattoo Haderslev en gang i mellem? Så skal du finde en tatovør i Haderslev, som kan lave det næste kunstværk på din krop. Der er stor forskel på de forskellig tatovørers stilart og kunstneriske evner, så se dig godt om, inden du beslutter dig for, hvem der skal lave din tattoo Haderslev. Du er altid velkommen på de forskellige tattoo saloner for at hente inspiration eller få en snak med en af de dygtige og professionelle artister, som sikkert også kan hjælpe dig med at beslutte stil, størrelse og placering af tatoveringen. Husk, at det er en meget stor og personlig beslutning, at få lavet en tatovering, så hellere overvej motivet en ekstra gang inden du lægger dig til rette på tatovørens briks, og får lavet en tatovering Haderslev.

Har du styr på stilarterne? Ellers får du et overblik her

Du kender sikkert alle de klassiske tatoveringer, så som en rose, et skib, et hjerte eller et anker. De er som regel meget farvestrålende og tit også mindre i størrelsen. Er du til en mere opmærksomhedsskabende tatovering, så kan du for eksempel gå efter en viking tattoo eller en wolf tattoo. En viking tattoo er som navnet siger, en tatovering af en viking eller et vikingeskib. En sådan tatovering skal udstråle viljestyrke og manddom, præcis det, som vi mener, at de ægte vikinger besad. Du kan også vælge at få en wolf tattoo, som er et motiv at en hylende ulv eller måske en ulveunge eller en ulveflok. Sådan en tatovering viser, at du holder meget af din familie og har stærke familiebånd. Der findes også mange utrolig flotte og stilrene tatoveringer inden for tribal tattoo, som stammer fra de gamle stammefolk rundt omkring i hele verden. Disse tatoveringer laves næsten altid i sort blæk, men kan dog tilføjes en anden farve, som for eksempel en klar rød, for at give den noget mere dybde. Wolf tattoos og viking tattoos ses også oftest i sort. Vil du have en mere farvestrålende tatovering, kan du også gå efter en kinesisk slange eller drage, som altid laves i et meget farvestrålende miks. Så gå på nettet eller kig i blade og magasiner, eller gå en tur på gaden en sommerdag, og se på andres tatoveringer, og lad dig inspirere. Det kan også være, at du allerede har et helt klart billede af, hvordan din tatovering skal se ud, så skal du blot tegne en skitse, så tatovøren kan se, hvad du ønsker at få din krop udsmykket med. Mange vælger at få en meget diskret tatovering – specielt hvis det er deres første. Det kunne være fredssymbolet, en due (som også betyder fred) eller yin yan tegnet. Du kan også vælge at få lavet et citat, som betyder noget for dig, eller datoen for en speciel dag for dig – måske din bryllupsdato eller datoen for dine børns fødsler. En tatovering er tit noget meget personligt, og fortæller ofte om en speciel ven, begivenhed eller hændelse i ens liv. Tatoveringen skal bæres på din krop resten af livet, så gør dig grundige overvejelser, inden du får din tattoo Haderslev.

Hvor skal tatoveringen placeres?

Ska det være en meget personlig tatovering, skal du vælge at få den placeret et sted, som ikke ses, når du er påklædt. Det kunne for eksempel være på lænden eller på ballen. Ønsker du, at din tatovering skal være mere synlig, så kan du vælge at få en sleeve tattoo, som sidder lige nedenunder ærmet på en t-shirt (deraf navnet), eller en tatovering på underarmen eller på skulderbladet. Der er også nogle, som vælger at få lavet en stor tatovering på læggen eller låret. Den placering vælger man kun, hvis man virkelig ønsker at vise sin tatovering frem for omverdenen. Så overvej både størrelse og placering når du skal have lavet din tatovering Haderslev. Der er også stor forskel på, hvor stor smerten ved at blive tatoveret er, alt efter hvor på kroppen du bliver tatoveret. Det er for eksempel mere smertefuldt, at få lavet en tattoo Haderslev på brystet eller på maven, end på over- eller underarmen. Så er du en pivskid med en meget lav smertetærskel, skal du nok ikke vælge, at blive tatoveret på maven. 

Kan en tatovering fjernes?

Ja, det kan den godt. Enten ved at få lavet en såkaldt tattoo cover up, som betyder, at tatovøren dækker den gamle og grimme tatovering, med en ny. Der er selvfølgelig grænser for, hvilken gammel tatovering, der kan dækkes med hvilken ny tatovering, så forhør dig hos tatovøren og find ud af, hvilke muligheder der er. Du kan også vælge den mere langsomme, dyre og smertefulde måde, som er at få fjernet tatoveringen ved hjælp af laserbehandlinger. Ofte kan tatoveringen ikke fjernes 100 %, og der vil stadig være en skygge tilbage. Men er du meget træt af navnet på din ekskæreste eller det dumme motiv, du fik lavet på en druktur, så kan du overveje at få fjernet din tatovering på den ene eller den anden måde. 

Piercing er en anden form for kropsudsmykning

Er du ikke til tatoveringer, men ønsker at få lavet en kropsudsmykning, er piercing et oplagt alternativ til en tatovering. Du kan få lavet helt almindelige huller i ørerne, eller du kan vælge en tungepiercing eller en navlepiercing. Måske vil du gå efter en mere intim en af slagsen og få lavet en Christina piercing, som er en piercing i venusbjerget. En sådan piercing er mest for udsmykningens skyld, men der findes også genital piercinger, som har til formål at højne tilfredsstillelsen for dig eller din partner. Du kan tage en snak med din professionelle piercer om hvad du har af ønsker til din piercing, og dermed træffe den helt rigtige beslutning. Af hensyn til sikkerheden omkring hygiejnen, bør du altid vælge at få lavet din piercing hos en professionel piercer, så du undgår infektion og betændelse i piercingen.