Skal du have en tattoo Kolding? Så er du heldig, for udvalget er stort

Du har taget en stor beslutning om at skulle have lavet din første tatovering – eller måske endnu en flot tatovering til den store samling af små og store kunstværker på din krop. Men spørgsmålet er så, hvilken tatovør du skal bruge. Skal det være hende eller ham som du kender, eller skal du springe ud i det, og prøve ham den dygtige nede om hjørnet, som din ven taler så godt om. Uanset hvad, så er det muligt, at finde en dygtig tatovør, som kan give dit en flot tattoo Kolding, som du vil være glad for resten af livet. Og det er netop essensen af at vælge den rigtige tatovering til din overarm, skulder eller ankel – det skal være et motiv, som du vil synes om at møde i spejlet hver eneste dag resten af dit liv. Så overvej godt og grundigt, hvad der skal tatoveres, hvor og af hvem, inden du lægger din krop til tatovørens nåle. 

Ved du hvad din tattoo Kolding skal symbolisere? Kun fantasien sætter grænser

Det er helt utroligt, hvad en dygtig tatovør kan udrette af små og store kunstværker på din krop. Der findes rigtig mange store talenter indenfor tatoveringer, og du kan blive den heldige kunde hos en af dem, fx hvis du skal have en tattoo Kolding. Du skal først og fremmest have dannet dig et klar billede af, hvad din tatovering skal forestille, skal den symbolisere noget, for eksempel dit første barn, din afdøde mor eller at du har løbet Copenhagen Marathon eller gennemført nogle andre forhindringer her i livet. Det kan også være, at den blot skal være en smuk blomst, et hjerte eller et religiøst symbol, eller bare skal være noget rigtig smukt på din overarm. Der er store overvejelser involveret, når du skal træffe den helt rigtige beslutning om, hvad der skal tatoveres på din krop. Og det er ikke bare hvad, men også hvor og hvor stort. Du kan gå forbi tatovøren og få en snak om dine ønsker, og sammen kan I se på en masse billeder og motiver, og sammen få jer pejlet ind på, hvad der skal tatoveres på din krop. Og hvor skal tatoveringen så placeres? Skal du have lavet tatoveringer på armen, på ryggen, eller måske en skinnebens tatovering? Hvis du ønsker små tatoveringer, kan du vælge, at få dem lavet på skulderbladet eller på underarmen, men ønsker du en stor tatovering, kan det være, at du skal vælge at få den lavet på ryggen eller lænden. Du får selvfølgelig tegnet tatovering op præcis der, hvor du ønsker den skal laves, og først når du er helt enig med tatovøren i, hvor den skal placeres og hvor stor den skal være, går han i gang med sit mesterværk. Og så er det bare med spændt at vente på at komme til at se det endelige resultat hos Kolding tattoo.

Hygiejnen skal være i top – ellers vælg en anden tattoo Kolding

Hygiejnen er alfa og omega, når det gælder om at vælge den rigtige tattoo salon. Du må aldrig gå på kompromis, når det gælder hygiejnen hos en tatovør Kolding. For utilstrækkelig hygiejne og regler der ikke overholdes, kan ende med infektioner og betændelse, som kan give dig varige men i form af smerter og ardannelse. Så du kan sagtens kræve, at se beviser på, at tatovøren overholder sine forpligtelser i forhold til brug af nåle, og at personalet er uddannet indenfor hygiejneregler og så videre. Har du en mistanke om, at reglerne ikke overholdes, så skal du ikke tøve med at vælge en anden tatovør. De fleste tatovører er heldigvis så professionelle, at de aldrig vil gå på kompromis med hygiejnen på deres salon, og de følger alle de gældende regler i forhold til afspritning af nåle og tatoveringsudstyr. 

Er du den rå type eller spiller du mere på din feminine side? En tatovering skal passe til din personlighed

Når du skal vælge tatovering, er det vigtigt, at du har for øje hvad din stil er og hvad du gerne vil udstråle med din nye flotte tatovering. Skal den være rå, fordi du er lidt af en bikertøs eller bad boy, eller skal den være sød i form af en smuk blomst eller et sødt dyr? Hold dig altid til tatoveringer, som viser hvem du er eller som har en historie. For mange gange vil dine venner og familie stille dig spørgsmålet om, hvorfor det lige var det motiv du valgte, og så er det fint, at kunne komme med en lille anekdote eller en plausibel forklaring på, hvorfor du har valgt netop den tatovering, som du har. Så sæt dig lidt ind i de mange forskellige genrer og stilarter indenfor tattoo verdenen, og beslut dig for, om det skal være en traditionel tatovering, som en blomst eller et hjerte, om du er til en stammetatovering, som for eksempel et mønster rundt om overarmen, eller om det skal være et ord eller en sætning hen over din lænd eller underarm. 

En tatovering er for livet – eller er den?

Når man får lavet en tatovering, går de fleste ud fra, at den skal være på kroppen resten af livet. Men helt ærlig, de fleste gør nogle gange nogle ting i deres ungdom, som de fortryder senere i livet, og en af dem er, at få lavet en tatovering, som ikke er helt så fed 20 år efter. Derfor er det utrolig heldigt, at der findes såkaldte tattoo cover up, hvilket betyder, at du kan få dækket den gamle og grimme tatovering af din ex-kærestes hund med en ny og flot tatovering, som passer til den du er i dag. Så søg efter en tatovør, som er ekspert i tattoo cover up, og sving forbi salonen og hør om, hvilke muligheder han eller hun ser, for at få dækket din grimme tatovering med et nyt og flot kunstværk.