Du er klar til din første tatovering – find tattoo Vejle her

Du har endelig besluttet dig for at få din første tatovering. Så nu står du overfor en masse beslutninger, der skal træffes: Hvem skal lave den, hvor på kroppen skal den sidde, hvor stor skal den være og hvad skal den forstille? Du skal huske, at en tatovering er en stor beslutning, som du meget gerne skal være glad for hele livet. Derfor er det vigtigt, at du laver en del research i forhold til, hvordan din tattoo skal se ud, hvilken stilart og om den skal være i sort eller farver. Du kan finde en masse inspiration til din tatovering Vejle på hjemmesider, i magasiner og i film. De fleste tattoo saloner har billeder af deres tidligere kunder i mapper, som du er velkommen til at gå forbi og sidde og bladre i, inden du træffer den endelige beslutning om din nye kropsudsmykning. Så vælg lidt forskelligt ud, gå og overvej det der hjemme, tal med din familie og venner om det og få deres input, og først derefter skal du vælge din tatovering. 

Hvilken stil er du til? Den traditionelle tatovering eller en mere moderne? Valget er dit

Er du mest til de mere traditionelle tatoveringer, som for eksempel en sommerfugl, et hjerte med navn i eller en drage eller slange? Eller går du efter stammetatoveringer, for eksempel rundt om din overarm? Der er mange muligheder for at lade sin krop udsmykke med en flot tatovering. Det vigtigste er, at du bliver glad for den og at den passer til din krop og dit image. Hvis du er den rå bikertype, vil du typisk vælge en rå tatovering måske helt i sort, og er du kvinde og gerne vil vise din feminine side, kan det være, at du vil lade skulderen udsmykke af en flot farvestrålende tatovering af en blomsterranke. Det kan også være at du har mistet en kær nær ven, så du vil have en sætning eller et navn, som du forbinder med den person, tatoveret på din underarm. Når det gælder valg at tatovering, så er det alfa og omega, om det er noget, der betyder noget for dig, og som du forbinder med noget personligt. Du skal huske, at en tatovering som regel vil følge dig hele dit liv, og derfor skal det være et motiv, som er tidløs og som holder år efter år. Så tænk dig godt om inden du får kærestens navn tatoveret på din arm. Det kan være at det ikke er helt så fedt, at have den tatovering resten af livet.

Husk at tjekke tatovørens hygiejnebevis – for din egen skyld

En tatovering skal udføres under helt sterile forhold, og det gælder for både nåle og andet udstyr, som tatovøren benytter til din tatovering. Du kan sagtens kræve at se tatovørens hygiejnebevis inden du lægger dig til rette på briksen og får lavet en tatovering. Du må ikke gå på kompromis med hygiejnen, for det kan få alvorlige konsekvenser i form af betændelse og infektioner i tatoveringen og senere ardannelse, som kan skæmme din hud og give kløe med mere. Det skal helst ikke gå hen og blive et sandt mareridt at blive tatoveret, så vær helt sikker på, at alt i forhold til hygiejne er som det skal være. Er du det mindste i tvivl eller føler du dig utryg ved tatovørens, så vend om og find en anden tattoo Vejle, til at lave din tatovering. For din egen skyld!

Er du til piercinger? Så kan tatovøren også klare den opgave

Du har måske længe gået og overvejet, at få en piercing et sted på kroppen. Og nu skal det være. Det er sommer og du synes, at det ville være flot med en navlepiercing, som du kan vise frem, når du er på stranden i bikini. Eller du er mere til en sej tungepiercing eller en næsepiercing, som kan matche dine andre smykker. Spørg din tatovør om han eller hun kan lave din piercing og få også piercing priser oplyst. Når din piercing er helet, kan du udskifte smykket og også her er udvalget stort. Se hvad din tatovør har af smykker til piercinger i kroppen, og køb et flot smykke med hjem, så det er klar til at tage på, når din piercing er helet flot op. 

Har du fortrudt din tatovering? Fortvivl ikke – læs her om tattoo cover up

Det er set før: Du har fortrudt den tatovering, du og vennerne fik lavet på en vild ferie i dine unge dage på Ibiza. Du har længe set på den i spejlet og tænkt, at du hellere ville være den foruden. Men så skulle du overveje en såkaldt tattoo cover up. En tattoo cover up betyder, at du får lavet en ny tatovering oveni den gamle, for at dække den tatovering du er så træt af. Det kan være at hjertet med ”mor” bliver dækket af en sej slange eller nogle kinesiske tegn, som passer meget bedre til den person, du er i dag. Eller du kan få dækket ex-mandens navn med en flot rose eller en sej drage. En tattoo cover up kan laves på både små tatovering, store tatovering og tatovering til kvinder eller mænd. Alt efter størrelsen skal det gøres over flere omgange, men så bliver resultatet også rigtig flot. Du kan også vælge at få fjernet din tatovering ved hjælp af laserbehandling. Ved en laserbehandling sprænges blækpartiklerne under huden og blækket udskilles herefter langsomt fra kroppen. Det er en lidt længere proces, men resultatet bliver som oftest rigtig godt. Så lav lidt research på nettet om tattoo cover up eller fjernelse af tatoveringer med laserbehandling og find ud af, hvilken metode, der passer bedst til dig og ikke mindst til dit budget. Find fordele og ulemper og tag en beslutning. Og snart kan du blive fri for den grimme tatovering, som du længe har været ked af.